MENÜ

Pereira bu kez hakemleri hedef aldı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, hakemlerin sertliğe göz yumduğunu söyledi. Sarı-lacivertlilerin performansını değerlendiren ve Süper Lig ile ilgili tespitlerde bulunan Portekizli teknik adam, takımının henüz istenen agresif futbolu oynayamadığını söyledi, buna karşın rakiplerin sert ve kasti faullü oyunu tercih ettiğini dile getirdi.

Pereira bu kez hakemleri hedef aldı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, takımının istenen seviyeye çıkamamasından şikayetçi oldu, ekibiyle bunun çarelerini aramak için görüşmeler yaptı.

Takımın puan kaybetmesi ya da maçları zorlanarak kazanması sebebiyle teknik ekibi ile bir değerlendirme yapan Portekizli teknik adam, Süper Lig’de zorlanmalarının temel sebebinin, oyun içindeki sertlik ve agresif eksiklik olduğunu söyledi.

Maç içinde henüz istenen sert ve agresif oyunu oynayamadıklarının altını çizen Pereira bunu çözmeleri gerektiğini ifade etti.

Sarı-lacivertlilerin teknik patronu, buna karşılık bir başka noktaya da dikkat çekti. Portekizli hoca, rakiplerin sert ve kasti oyunu sebebiyle de zorlandıklarını ifade etti.

Süper Lig’de her maçın bu sebeple çok zor geçtiğini ve hiç bir takımın kolay kolay kazanamayacağını dile getiren Fenerbahçe Teknik Direktörü, özellikle sertliğin topa değil, rakibe yönelik olduğunu dile getirdi. Pereira, hakemlerin de buna göz yumması sebebiyle Fenerbahçe gibi oynamak isteyen ve kazanmak zorunda olan takımlar için bu durumun dezavantaj olduğu tespitini yaptı.

Üçte üç isteği

Bu ay içinde çok kritik maçlara çıkacak olan Fenerbahçe, bunları kazanırsa hem kendi rahatlayacak hem de teknik direktör Pereira’yı rahatlatacak. Ligde ilk olarak Kayseri deplasmanındaki üç puan aranacak olan sarı-lacivertliler, bunun ardından Avrupa Ligi mücadelesinde Ajax’ı ağırlayacak. Sarı-lacivertliler bunların sonrasında ise kendi evinde Galatasaray ile karşılaşacak. Teknik ekibin tüm planlarını bu üç maçı kazanmak üzere yaptıkları belirtildi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ