MENÜ

Pereira, 5 futbolcusunu özellikle tebrik etti

Sezona 2-0'lık Eskişehirspor galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe'de, yüzler gülerken, Kadıköy'deki ilk karşılaşmanın ardından soyunma odasında mutluluk havası vardı...

Pereira, 5 futbolcusunu özellikle tebrik etti

3 puan Atromitos maçı öncesi moral dopingi yaparken, Teknik direktör Vitor Pereira maç sonunda 5 oyuncuyu özel olarak tebrik etti...

Portekizli hoca iyi bir maç çıkaran Josef, Şener, Sow, Fernandao ve Ba’ya arkadaşları gibi sahada istediği her şeyi yaptıklarını ama beklenenden daha iyi performans gösterdiklerini söyledi.

“ORADA OLMAN YETER”

Maç sonrası futbolculara bir konuşma yapmayan Pereira, oyuncularıyla tek tek özel olarak konuşmayı tercih etti. Sow’a “Seni tebrik ederim. Çok iyiydin” diyen Pereira, “Çok kaçırdım. Bu nedenle mutlu değilim” cevabını alınca şöyle konuştu: “Önemli olan orada olmak. Ben senin doğru noktada olmanı istiyorum. Doğru yerdeydin. Gol at, auta at, kaleci kurtarsın. Bunlar önemli değil. Benim için önemli olan doğru yere yapacağın koşular ve doğru noktada topla buluşman. Bu işini yaptığını gösterir.”

“İSTEDİĞİMİ YAPTINIZ”

Ardından Fernandao ile konuşan Pereira, “Golün harikaydı. Yaptığın koşu mükemmeldi. Senden ne beklediysem gerçekleştirdin. Kaliteni gösterdin” dedi. Josef’e ise “Böyle oynamanı bekliyordum geldiğinden beri. Takımın denge unsuruydun. Bölgeni çok iyi kullandın“ diye övgü yağdırdı. Ba’ya da “İkinci hamleleri çok iyi yaptın. Hava toplarında da kusursuzdun” dedi. Pereira, Şener ile de “Hücuma katkı verdin. Kaliteni ve takımda oynamak için yeterli olduğunu gösterdin” diyerek herkese teşekkür etti.

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ