MENÜ

Pelin Akil: İzlerken ağlayacaksın biliyorum anne, özür dilerim

Oyuncu Pelin Akil, sosyal medya hesabından anneannesiyle çekilmiş videolarını paylaştı ve annesinden özür dilemeyi de ihmal etmedi.

Pelin Akil: İzlerken ağlayacaksın biliyorum anne, özür dilerim

Anneannesinin vefatının üzerinden üç ay geçen Pelin Akil, sosyal medya hesabından yine onunla ilgili bir paylaşımda bulundu.

Hayatını kaybeden anneannesinin doğum günü olması nedeniyle onunla birlikte olduğu videoları paylaşan Akil, videonun yanına şu satırları yazdı:

“Üç ay olmuş sen bu fani dünyadan göçeli. Şimdi senden geriye fotoğrafların videoların kaldı. Ne çok severdin Fatih Portakal'ı tv'de görünce heyecanlanırdın yüzün gülerdi, rahmetli Tarık Akan'ı da çok severdin sen de yanına gittin işte. Benim de kulağımda Neşet Ertaş'tan “neredesin sen” şarkısı ama hiç unutmam ne sesini ne kokunu ne bana içten sarılışını. Nefretin, sevgisizliğin,saldırganlığın öne çıktığı şu günlerde bizi izlemek huzur verdi. Hem ağladım hem güldüm hem de sevgini o kadar güzel hissettim ki şükür ki benim anneannem sensin. İsterdim ama yine yanağına değmeyi yine öpmeyi yine dokunmayı… Sarılın hayattayken sevdikleriniz. Gün bitince gidecek gibi… Doğum günün kutlu olsun anneannem (annem bu videoları izlerken ağlayacaksın biliyorum ama istedim ki gözümün önünde kalsınlar, özür dilerim)

Murat Cemcir: Olaylar karışık! Evimde ölü bulunmuşum


Kıvanç Tatlıtuğ yeniden bıyık bıraktı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ