MENÜ

Pedro Martins: Konyaspor'u tebrik ediyoruz

Vitoria Guimaraes Teknik Direktörü Pedro Martins, ikinci yarıda iyi oynamak için mücadele ettiklerini ancak başaramadıklarını söyleyerek, Atiker Konyaspor’u tebrik etti.

Pedro Martins: Konyaspor'u tebrik ediyoruz

Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes Teknik Direktörü Pedro Martins, ikinci yarıda iyi oynamak için mücadele ettiklerini ancak başaramadıklarını söyleyerek, Atiker Konyaspor’u tebrik etti.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu ikinci maçında deplasmanda Atiker Konyaspor’a 2-1 mağlup olan Vitoria Guimaraes Teknik Direktörü Pedro Martins, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuştu. Martins, “İlk yarıya iyi başlamadık ve 20 dakika boyunca iyi performans gösteremedik. İkinci yarıda iyi oynamak için mücadele ettik. Konyaspor’u tebrik ediyoruz” dedi.

Konyaspor tarafından iyi karşılandıklarını belirten Pedro Martins, maç esnasındaki atmosferinde çok iyi olduğunu kaydetti.

Bundan sonraki maçlar hakkındaki görüşleri sorulan Pedro Martins, "Bundan sonraki maçların nasıl olacağını bilmiyoruz. Ama önümüzdeki maçlara odaklanacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ