MENÜ

Pedri'den Galatasaray taraftarına övgü: Hiç bu kadar sert bir atmosferde oynamamıştım

Barcelona'nın genç yıldızı Pedri, İstanbul'da Galatasaray'a karşı oynadıkları maçta yaratılan atmosfere ilişkin açıklamalarda bulunurken hiç bu kadar muhteşem, sert bir stadyum atmosferinde oynamadığını belirtti.

Pedri'den Galatasaray taraftarına övgü: Hiç bu kadar sert bir atmosferde oynamamıştım

Barcelona'nın genç yıldızı Pedri, İstanbul'da oynadıkları Galatasaray maçını unutamıyor. Barcelona'nın 2-1 kazandığı maçta takımının ilk golünü atan Pedri, Nef Stadyumu'nda ortaya çıkan atmosfere ilişkin övgü dolu ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Cadena Cope'da El Partidazo'ya açıklamalarda bulunurken Galatasaray maçına ilişkin görüşlerini aktaran Pedri, "Taraftarlar çok baskı yaptı. Çok keyif aldım. Hiç bu kadar sert bir stadyum atmosferinde bulunmamıştım. Kulaklarımızı acıtacak şekilde hep birlikte bağırdılar" dedi.

Galatasaray'a karşı attığı gole de değinen genç yıldız, "Tik Tok için uygun bir durum ortaya çıktı. Ferran, bana veriyor ve Marcao'nun geldiğini görüp topa dokunmuyorum. Muhtemelen topu benden alabilirdi ama kötü bir şekilde kayarak es geçti. Şut atmaya karar verdiğimde başka bir bacak görüyorum. Ondan kurtarıp vuruyorum. Sanki başka bir bacak görsem sahadan çıkana kadar topu çekmeye devam edeceğim... İşin aslı güzel bir gol oldu. Şimdiye kadar attığım en iyi goldü. Umarım daha iyileri gelir" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Pedriden Galatasaray taraftarına övgü: Hiç bu kadar sert bir atmosferde oynamamıştım

YORUM YAZ