MENÜ

Pedallar dönüyor

Dünyanın ilk ve tek kıtalararası bisiklet turu olan 48.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu bugün Alanya etabı ile başlayacak. 29 Nisan'da İstanbul'da sona erecek dev organizasyonda 25 takım ve 200 sporcu mücadele verecek

Pedallar dönüyor

Dünya Bisiklet Birliği (UCI) takviminde 2. HC (Hors Class) kategorisinde düzenlenen ve dünyanın ilk ve tek kıtalararası etaplı bisiklet turu olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda heyecan bügun başlayacak. İstanbul’un 2012 Spor Başkenti olması nedeniyle bu yılki tur, geçen yılların aksine ters yönde ilerleyerek, Akdeniz ve Ege kıyıları boyunca devam edecek.

Dünyanın ilk ve tek kıtalararası turu olan Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, bu sezon ters yönde ilerleyecek.

2 Türk takımı da yarışacak
200 sporcu, bu kez Alanya’dan İstanbul’a doğru 1174 kilometre pedal çevirecek. 123 ülke, Türkiye’nin güzelliklerini Eurospor’tan canlı izleyecek 25 takımdan 200 bisikletçinin mücadele edeceği ve 2 Türk Takımı’nın yer aldığı dev turun ilk etabı startı bugün Alanya’da verilecek. 135 kilometrelik ilk etap yine Alanya’da son bulacak. Bisiklet turunda Türkiye adına Konya Torku Şekerspor ile Salcano-Arnavutköy yarışacak. Alanya-Alanya etabı, 14.30-16.35 saatleri arasında Eurospor’tan canlı yayınlanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ