MENÜ

PC mi konsol mu? Sonuçlar ortaya çıktı!

Yıllardır konsol oyuncuları ile bilgisayar oyuncuları arasında sıkı bir rekabet yaşanıyor. İki taraftan birini tercih eden herkesin, kendi içinde bazı mantıklı nedenleri bulunuyor. Ancak görünüşe göre bu rekabetin kazanmaya başlayan tarafı belli olmaya başladı.

PC mi konsol mu? Sonuçlar ortaya çıktı!

PC mi konsol mu? Sorusunun yanıtı yavaş yavaş belli oluyor. Yeni araştırmalara göre bilgisayar oyunculuğu, yerini konsol oyunculuğuna bırakmaya başlıyor.

Haberin Devamı

Araştırma PC mi konsol mu? Sorusuna yanıt veriyor!

Kullanılan konsola özel olarak geliştirilen oyunlar, konsol oyunculuğunun en büyük avantajları arasında yer alıyor. Bu sayede birçok oyunu ortalama üstü bir verimle oynamak mümkün. Ayrıca konsollar için geliştirilen oldukça kaliteli oyunlar da mevcut. Konsolların güçlü donanımları da onları tercih edilebilir hale getiriyor. Özellikle yeni PlayStation ve Xbox modellerinin çok daha güçlü donanımlara sahip olması bekleniyor.

Yeni araştırmalara göre önümüzdeki üç yıl içerisinde yaklaşık 20 milyon bilgisayar oyuncusu, konsollara geçiş yapacak. Hemen yukarıda bahsettiğimiz etkenler, bu geçişin önemli sebepleri arasında sayılabilir. Aynı araştırma Google Stadia gibi yeni servislerin durumu çok daha zor bir hale sokabileceğini belirtiyor. Söz konusu yeni teknoloji, hem bilgisayar hem de konsol oyunculuğunu yok edebilir.(ShiftDelete)

YORUM YAZ