MENÜ

Pazartesi mesaisi

Sağlık kontrolünü yıllardır Fenerbaçe'nin sponsorluğunu yapan Acıbadem yerine başka bir hastanede yaptıran Alman çalıştırıcıyı bu kez Acıbadem Hastanesi'nden başlayacak yoğun bir program bekliyor.

Pazartesi mesaisi

1) Bu sefer raporlar Acıbadem Hastanesi’ne

10.00: Fenerbahçe yönetimiyle ters düşen Crhistoph Daum, önceki gün yaptırdığı check-up sonuçlarını doktora gösterecek. Ancak bu sefer kulübün istediği yerde, istediği doktora... Fenerbahçe yönetiminin Daum’un başka yerde yaptırdığı check-up sonuçlarını bir kez daha kendi doktorlarınca kontrol edilmesini istediği, bu yüzden Daum’un Acıbadem Hastanesi’ne gideceği öğrenildi.

2) Şükrü Saracoğlu’nda yöneticilerle buluşacak

11.00: Acıbadem Hastanesi’nden çıkacak Alman çalıştırıcı, Şükrü Saracoğlu Stadı’nın yolunu tutacak ve bazı yöneticilerle bir araya gelecek. Burada Daum’un avukatlarıyla tekrar masaya oturarak anlaşma zemini aranacağı söyleniyor. Daum’un tazminat konusunda geri adım atmayacağı, Sarı-Lacivertli yöneticilerin ise değişik tekliflerde bulunacağı ifade ediliyor.

3) Son durak Samandıra Can Bartu Tesisleri

12.30: Yöneticilerle yapacağı görüşmenin ardından Şükrü Saracoğlu Statı’ndan ayrılacak olan Alman çalıştırıcı bu sefer Samandıra Tesisleri’ne doğru yol alacak. Samandıra’daki ilk mesaisinden inşaat ortamı olduğu için hiç memnun kalmadığı bilinen Crhistoph Daum’un bugün bir kez daha Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne giderek bu konuda gözlem yapacağı öğrenildi. Daum’un aynı inşaat düzenin devam etmesi durumunda ise çalışmalarına evde devam edeceği de konuşuluyor.

Yalçın TÜRK

Haberin Devamı
YORUM YAZ