MENÜ

Paulo Fonseca: İstanbul'da maç normalin dışındaydı

Fenerbahçe'nin yarın UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçındaki rakibi Braga'nın teknik direktörü Paulo Fonseca, karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendirdi.

Paulo Fonseca: İstanbul'da maç normalin dışındaydı

Braga teknik direktörü Paulo Fonseca, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Fenerbahçe'ye 1-0 kaybettikleri maçın rövanşında kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.
Estadio Municipal Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına Fonseca ve oyuncusu Nikola Vukcevic katıldı.

Portekizli teknik adam, "Buradaki maç daha önemli. Turu atlayan takım çeyrek finale çıkacak. Gelecek adına önemli bir maç. Her zamanki gibi çıkıp oynayacağız. Fenerbahçe çok avantajlı ve güçlü bir takım. Evimizde çok daha zorlu maçlar gördük ve kazandık. Elimizden gelen bütün gücümüzle yarın oynayıp son dakikaya kadar kazanmak için mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Portekiz Ligi'nde Belenenses'e 3-0 yenildikleri maçın kimseyi yanıltmaması gerektiğini aktaran Fonseca, "Elimizden geleni yapacağız. Defansın yanı sıra atak futbolu da oynayacağız. Defansı güçlü tutup Fenerbahçe'ye fırsat vermemeye çalışacağız. Bulduğumuz fırsatları da değerlendirmeliyiz. Fenerbahçe'nin hem savunmada hem de hücumda güçlü olduğunu biliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Bragalı futbolcu Vukcevic ise yarın sahaya kazanmak için çıkacaklarını vurgulayarak, "Sahamızda çok zorlu maçlardan galip geldik. Bütün gücümüzle yarın oynayıp kazanacağız" şeklinde
konuştu.



Luis Nani'den Braga, Galatasaray ve Beşiktaş yorumu


Haberin Devamı
YORUM YAZ