MENÜ

Paul Merson'dan Wenger'e: Taraftarı aldatıyorsun

Arsenal'in eski futbolcusu Sky sports yorumcusu Paul Merson Arsene Wenger'in dizinden ameliyat olması gereken Danny Welbeck'in Ocak ayına kadar sahalardan uzak kalacağını bildiği halde santrfor transferi yapmamasıyla taraftarı aldattığını belirtti.

Paul Merson'dan Wenger'e: Taraftarı aldatıyorsun

Takımda santrfor olarak sadece Giroud'nun olduğunu ve Danny Welbeck'in 3 aydan önce antremanlara başlamasının zor olduğunu bilerek santrfor transferi yapmamasının seyirciyle alay etmek olduğunu savundu.

SEYİRCİ NE DÜŞÜNÜYOR ?

Neden maça geliyoruz. Premier Lig'in en pahalı biletini, kombinesini alıyoruz ne için ?

İlk dört için. Belki yine Wembley'e gidip Federasyon Kupası'nı kaldırmak için.

Eğer Arsenal kombinesine sahipsen bu seyircinin parası Arsene Wenger'in değil. 60 bin seyirci en üst seviyedeki bir santrforu seyretmek için maçlara geliyor.

NEDEN BENZEMA İÇİN İSTEKTE BULUNMADI?

Üst düzey bir santrfora Arsenal'in ihtiyacı olduğunu bilmeyen yok. Real kulübüne 'Al sana 75 Milyon Pound' dersin kabul etmezlerse onların problemi senin değil. Sen sadece görevini yapmış olursun.

ARSENAL'DE NE DEĞİŞİKLİK VAR BU SEZON?

Geçen sezonu Chelsea'nin 12 puan gerisinde bitiren aynı takım. Sezon sonunda Ocak ayında santrfor transferi yapılmadan Arsenal Premier Lig'i şampiyon bitirirse benim gibi birçok insana şok olur.

ARSENAL MERSON'A CEVAP VERMEDİ

Danny Welbeck'in dizinden operasyon geçirmesiyle aynı gün Oxlade Chamberlain 2 senedir ağrılar içinde oynadığını açıklaması Wenger'i zor durumda bırakacağa benziyor.

Edip ADANIR/ Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ