MENÜ

Paşa'nın gözü yükseklerde!

Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, Galatasaraylı Yaser Yıldız ve Beşiktaşlı Batuhan Karadeniz'in transfer listelerinde bulunduğunu söyledi.

Paşa'nın gözü yükseklerde!

Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda Bursaspor’a 2-1 mağlup olan ve 2. haftada kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek olan Kasımpaşa’da, sakat oyuncuların çokluğu sıkıntı yarattı.

Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal, Bursaspor maçında elmacık kemiği kırılan Ruiz Diego’nun yanı sıra Ali Güneş, Merthan, Alparslan ve Boukhari’nin sakatlığının bulunduğunu söyledi.

Sidal, Bursaspor maçından sonra sakatlar ordusu gibi olduklarını ifade ederek, "Diego, Ali Güneş, Merthan, Alparslan ve Boukhari sakat. Bu oyuncuların durumu net değil. Diego en az iki hafta oynayamayacak. Bu oyuncuların yerine forma giyecek oyuncuların da başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

Mehmet Süha Sidal, 16 Ağustos Pazar günü karşılaşacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un da oturmuş bir kadroya sahip olduğunu belirterek, "Rakibimiz karşısında elimizden geleni yapacağız. Kendi sahamızdaki ilk maçı geçen sezondan kalan cezamız nedeniyle seyircisiz oynayacağız. Hafta sonu ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Bnun için elimizden geleni ortaya koyacağız" diye konuştu.

Forvet hattına takviye yapmak üzere transfer çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Sidal, birçok oyuncuyla görüştüklerini bunların içinde Galatasaraylı Yaser Yıldız’ın da bulunduğunu, Beşiktaşlı Batuhan Karadeniz’i de transfer edilebileceğini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ