MENÜ

Paşa, Sivas'ı dağıttı: 6-2

10 maçtır yüzü gülmeyen Kasımpaşa, Süper Lig'in flaş ekibi, Sivasspor'a patladı. Gol olup yağan Şota'nın takımı, Yiğidolar'ı 6-2'lik skorla bozguna uğrattı, adeta resital yaptı. Deplasmanda tam 111 gündür kazanamayan Kırmızı-Beyazlılar, İstanbul'dan hüsranla ayrıldı

Paşa, Sivas'ı dağıttı: 6-2

Sahaya çıkan iki takıma baktığımızda gergin ve üzerinde baskı olan ekip Kasımpaşa’ydı Sivas’a oranla. 10 maçtır kazanamayan bir takımdı İstanbul ekibi. Sezon başındaki iddiasından uzak kalmışlardı. Ama ilk 45 dakika Kasımpaşa adına o kadar kolay geçti ki; onlar da 3-0’la içeriye gireceklerini tahmin etmezlerdi. Sivasspor, Fenerbahçe’ye kaybeden Kasımpaşa’yı izlememiş. Roberto Carlos, iyi oynayan Kasımpaşa’yı doğru analiz etmiş olsaydı dün İstanbul’da böyle bir hezimet yaşamazdı. Kaybedebilirsiniz ama böyle olmamalı. Sivasspor’un sezon performansına yakışmayan bir yenilgi vardı sahada. Paşa, ilk 45 dakikada Sivasspor’un kötü oyunuyla zorlanmadan bu sonuca ulaştı. Viudez’in golü de maçı koparan andı. Sivas’ı çaresiz bıraktı. Yiğidolar, gol bölgesine takıma uygun bir transfer yapamamanın acısını çekiyorlar. Carlos’un deplasman sıkıntısını mutlaka çözmesi gerek. Kulübenin güçsüzlüğü bu karşılaşmada net şekilde ortaya çıktı. Kasımpaşa ise lige iyi başlayan takımı izletti. 6 golü de ayrı oyuncuların atması dikkat çekti. Onlar için kırılma maçıydı ve istediklerini aldılar.

Goller yağmur gibi!

6’da Viudez’in ön direğe yaptığı ortaya iyi hareketlenen Scarione’nin ayak koyduğu top ağlara gitti: 1-0. 27’de Malki farkı 2’ye çıkardı. 36’da Babel penaltıdan tabelaya 3-0’ı yazdı. 47’de Castro’nun yerden pasıyla ceza sahasına giren Viudez golü yaptı: 4-0. 51’de Hakan’la Sivas 4-1’i buldu. 65’te Kasımpaşa Tunay’ın şık golüyle skoru 5-1’e getirdi. 68’de Aatıf’ın kafası İsaksson’a çarptı, filelerle buluştu: 5-2. 90+1’de Castro sonucu belirledi: 6-2.

Tunç Kayacı

SÜPER LİG 2013-2014 PUAN DURUMU

Haberin Devamı
YORUM YAZ