MENÜ

Partizan-Beşiktaş maçı değerlendirmesi: Tur için performansı belirleyici olur

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Sırbistan ekibi Partizan ile deplasmanda ilk maçına çıkacak. Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde B36 Torshavn ve LASK Linz takımlarını eleyerek play-off turuna kalmayı başarmıştı. Siyah-beyazlılar Partizan'ı elemesi halinde Avrupa Ligi'nde gruplara kalacak. Beşiktaş'ın bu akşam deplasmanda oynayacağı maçın rövanşı 30 Ağustos'ta Vodafone Park'ta oynanacak.

Beşiktaş,UEFA Avrupa Ligi'ne 2. ön eleme turunda başladı. Siyah-beyazlılar B36 Torshavn ve LASK Linz takımlarını eleyerek play-off turuna kaldı ve Partizan ile eşleşti. Siyah-beyazlılar play-off turu ilk maçına bu akşam çıkacak. Deplasmanda oynanacak karşılaşma saat 21:30'da başlayacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Babel maçta forma giyemeyecek. Babel'in yanı sıra kart cezalısı Lens ve Negredo da sahada yerini alamayacak olan isimler arasında. UEFA listesinde yer almayan Orkan Çınar, Atiba ve Mustafa Pektemek de maçta forma giyemeyecek.

Fanatik Gazetesi yazarı Erman Özgür, Partizan-Beşiktaş maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Tolga Zengin'in Erzurumspor maçında gösterdiği performansına değinen Erman Özgür, "Çok tecrübeli olmasına rağmen Erzurumspor maçındaki acemi hareketleri Beşiktaş'ın kaleci ihtiyacı olduğunu net bir şekilde gösterdi" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta forma giyemeyecek isimlere de değinen Erman Özgür, "Tur için Larin'in performansı çok çok belirleyici olacaktır" dedi.

YORUM YAZ