MENÜ

Sergio Rico'dan müjde! 3 hafta sonra komadan çıktı

Ligue 1 şampiyonu PSG’nin kalecisi Rico, şampiyonluğu kutladığı gecenin sabahında trajik bir kaza yaşadı ve yoğun bakıma alındı. 29 yaşındaki kalecinin sağlık durumuyla ilgili son güncellemeyi karısı paylaştı.

Sergio Rico'dan müjde! 3 hafta sonra komadan çıktı

PSG’nin kalecisi Sergio Rico, atından kötü bir şekilde düşerek kafa travması geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. geçtiğimiz Pazar sabahı erken saatlerde Sevilla'daki Virgen del Rocío Hastanesine kaldırılmak üzere İspanya'nın El Rocio kentindeki olay yerine bir hava ambulansı geldi.

Haberin Devamı

El Mira ve Canal Sur tarafından aktarılan ilk bilgilerde, 29 yaşındaki kalecinin entübe edildiği bildirildi ve durumunun ciddi olduğu aktarıldı. Cumartesi akşamı Rico, kulübü Racing Strasbourg'a karşı 1-1 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan ettikleri maçta kendi adına Ligu1’de ikinci kez mutlu sona ulaşmıştı.

SEVENLERİ TELAŞLIYDI

Şampiyonluğun coşkusunu yaşayan kaleci, geçtiğimiz Pazar günü trajik bir olayla sevenlerini telaşlandırdı. Taraftarlar, Sergio Rico'nun yeniden sağlığına kavuşması için dua ediyordu ve beklenen haber geldi.

Sergio Ricodan müjde 3 hafta sonra komadan çıktı


KARISI AÇIKLADI

28 Mayıs'tan beri hastaneye kaldırılan Sergio Rico komadan çıktı. PSG kalecisinin eşi, Seville'deki Virgen del Rocio hastanesindeki Rico'nun bilincinin yerine geldiğini bildirdi.

Haberin Devamı

Sergio Ricodan müjde 3 hafta sonra komadan çıktı

İspanyol kanalı Telecinco'ya konuşan Alba Silva, şu açıklamayı yaptı: "Sonunda tünelin ucunu görüyoruz. Adım adım gidiyoruz. En başından beri onun bu durumdan kurtulacağını biliyordum, çünkü o bir şampiyondu. Ayrıca, Rico'nun kendisine tepki verdiğini de söyledi.

İLKAY GÜNDOĞAN MASADA İDDİASI!

Ancak kalecinin durumu endişe verici. Gazeteci tarafından Rico'nun onları tanıyıp tanımadığı sorulduğunda, Rico'nun eşi şu yanıtı verdi: 'Adım adım gidiyoruz, sabırlı olmalıyız.'

Sergio Ricodan müjde 3 hafta sonra komadan çıktı

 

YORUM YAZ