MENÜ

Papiss Cisse transferi sonrası flaş açıklama: Hakkımız varsa...

Transferde hız kesmeyen Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde golcü futbolcu Papiss Cisse'yi kadrosuna katmıştı. Sarı-lacivertliler, transferi yönetmen Ertem Eğilmez'in 'Gülen Gözler' filminden bir kesitle duyurmuştu. Papiss Cisse'ye Gülen Gözler filmindeki Vecihi karakteri uyarlanmış ve transfer resmen açıklanmıştı. Filmin telif haklarını elinde bulunduran Ferdi Eğilmez, Fenerbahçe'nin transferde kullandığı film sahnesiyle ilgili Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Transferde hız kesmeyen Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde golcü futbolcu Papiss Cisse'yi kadrosuna katmıştı. Sarı-lacivertliler, transferi yönetmen Ertem Eğilmez'in 'Gülen Gözler' filminden bir kesitle duyurmuştu.

Haberin Devamı

Papiss Cisse'ye Gülen Gözler filmindeki Vecihi karakteri uyarlanmış ve transfer resmen açıklanmıştı. Filmin telif haklarını elinde bulunduran Ferdi Eğilmez, Fenerbahçe'nin transferde kullandığı film sahnesiyle ilgili Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Ferdi Eğilmez konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı. "Bu tanıtım hoş tabi ama kulübümüzün bilmesi adına söylüyorum, bu tarz tanıtımlar ya telife ya da izne tabi tasarruflardır. Umarım senarist varisleri ve oyuncular da aynı niyetle davranır ama Arzu Film olarak bizim bir hakkımız varsa ki var, helal olsun diyorum!.." ifadelerini kullandı.

Ferdi Eğilmez'in tweet'i üzerine Fenerbahçe kulübü de harekete geçti. Eğilmez, daha sonra yaptığı açıklamada yeni bir tweet atarak "Az önce kulübümüz adına sayın Burcu Aydın arayıp, özürlerini ve teşekkürlerini ilettiler. Ben de bu konuda ki hassasiyetleri için kendi adıma teşekkürlerimi ilettim. Bir kere de buradan iletiyorum. Tüm taraftarlar gibi kulübümle gurur duyuyorum. Teşekkür ediyorum." dedi.

YORUM YAZ