MENÜ

Pandev rüzgarı

Yeni takımıyla ilk antrenmanına dün sabah çıkan Goran Pandev, ilk 11 için hazır olduğunu kısa sürede gösterdi. Çift kale maçta adeta şov yapan Makedon yıldız, golleri ve paslarıyla adeta şov yaptı.

Pandev rüzgarı

Transfer son gününde Napoli’den alınan Goran Pandev, dün sabah ilk antrenmanına çıktı. Isınma hareketleriyle başlayan idman, açma-germe egzersizlerinin ardından pas çalışmasıyla devam etti. Ana bölümde dar alanda çift kale maç oynandı. Makedon yıldız, idmanın başından sonuna kadar ilgi odağıydı. Tecrübeli futbolcu, pas çalışmasında neredeyse hatasızdı. Çift kale maçta ise kelimenin tam anlamıyla döktürdü. Birbirinden güzel goller attı, arkadaşlarına müthiş asistler yaptı. Cesare Prandelli, yeni öğrencisine maç sırasında övgüler yağdırdı. Sık sık tebrik etti. Takım arkadaşları da çift kale maçta attığı gollerden sonra Pandev’i alkış yağmuruna tuttu. Antrenman sonunda Goran Pandev’in fizik ve kondisyon anlamında arkadaşlarından hiçbir eksiğinin olmadığı görüldü. Bu durum Prandelli’yi daha da mutlu etti.

Milli ara fırsat oldu

İtalyan çalıştırıcı için milli ara da önemli bir avantaj. Deneyimli teknik adam bu süre içerisinde Pandev’i takıma iyice ısındıracak, uyum sorununu hızlı bir şekilde atlatmasına yardımcı olacak. Bu arada Aslan’ın diğer transferi Blerim Dzemaili, imzanın ardından İsviçre Milli Takım kampına katıldığı için henüz Galatasaray’da antrenmana çıkamadı. Dzemaili’li İsviçre, 8 Eylül’de sahasında İngiltere’yi ağırlayacak. Tarık Çamdal da Ay-Yıldızlı ekibin kadrosunda yer alıyor.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ