MENÜ

Pandev: 4. yıldız için geldim

Goran Pandev, ilk röportajını GS TV'ye verdi. Makedon yıldız, “Her şeyi kazanmak istiyorum ve bunun için buradayım. 4. yıldızın önemini bilmeseydim buraya gelmezdim” diye konuştu.

Pandev: 4. yıldız için geldim

Galatasaray’ın yeni transferi Goran Pandev, ilk antrenmanına çıktı, ardından GS TV’ye ilk demecini verdi. Makedon futbolcu, Galatasaray’a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Çok iyi bir arkadaş grubu bulduğunu, bazı futbolcularla tanıştığını, diğerleriyle de milli maçlar sonrası bir araya geleceğini belirtti. Goran Pandev, “Galatasaray’ı seçmem çok önemli bir karardı. Prandelli beni istedi. Çok büyük bir teknik adam. Onu çok beğeniyorum ve önemli işlere imza atacağımıza inanıyorum. Galatasaray büyük bir kulüp. Şampiyonlar Ligi’ni yaşamak istiyordum. Bu kararı almakla çok iyi bir seçim yaptığıma inanıyorum” dedi.

‘Derbi için sabırsızlanıyorum’

Tecrübeli forvet, İtalya’da Lazio-Roma ve İnter-Milan derbilerini yaşadığını hatırlatarak Fenerbahçe derbisini de sabırsızlıkla beklediğini ifade etti. Goran Pandev, “Nando (Muslera) ile Lazio’da oynadık. Wesley (Sneijder) ile ise İnter’de her şeyi kazandık. Çok iyi bir arkadaşlığımız var” dedi. Galatasaray’daki hedefleriyle ilgili iddialı sözler sarf eden Pandev, “Uzun yıllar sonra takım değiştirmek zordu ama herkes bana destek verdi. Galatasaray’da her şeyi kazanmak istiyorum ve bunun için buradayım. Eğer 4. yıldızın önemini bilmeseydim buraya gelmezdim. Taraftarlarımızı sevindirmek için çalışacağız” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ