MENÜ

Pamukkale Belediyespor başarılı çıkışını sürdürüyor

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, çıkışını sürdürüyor. 2018-2019 sezonuna fırtına gibi giren mavi-beyazlı takım 4. maçını da kazanarak gruptaki liderliğini devam ettirdi.

Pamukkale Belediyespor başarılı çıkışını sürdürüyor

Tekerlekli Sandalye Basketbol Mehmet Gülmez Deplasmanlı Bölgesel A Ligi’nde Denizli’yi temsil eden Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, çıkışını sürdürüyor. 2018-2019 sezonuna fırtına gibi giren mavi-beyazlı takım 4. maçını da kazanarak gruptaki liderliğini devam ettirdi.

Haberin Devamı

Pamukkale Belediyesi’nin 2015 yılında kurduğu Pamukkale Spor Kulübü’nün ilk branşı olan Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, 2018-2019 sezonunda başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Sezonun ilk maçında Hasan Güngör Spor Salonu’nda Yeşilgönen Belediyespor Engelliler Spor Kulübü’nü 53-39 mağlup eden mavi-beyazlı takım, ikinci haftada deplasmanda İstanbul Engelliler Spor Kulübü’nü de 62-23 yenerek 2’de 2 yapmıştı. Ligin 3. Haftasında Hasan Güngör Spor Salonu’nda ligin yeni takımı Aydın Genç Efeler Belediyespor’u konuk eden Pamukkale Belediyespor, maçı 50-42 kazanarak dikkat çekmişti. 4. Haftayı bay takım olarak geçiren mavi-beyazlılar 5. haftada yine iç sahada İzmir RSK takımını konuk etti.

Haberin Devamı

“Pamukkale Belediyespor 4. Maçından da galibiyetle ayrıldı”

Maça iyi başlayan Pamukkale Belediyespor, büyük çekişmeye sahne olan ilk periyodda 11-10’luk üstünlük yakaladı. İkinci periyot da üstünlüğünü iyice hissettiren mavi-beyazlı takım bu periyodda 20 sayı bulurken, rakibine sadece 2 sayı atma fırsatı verince devreyi 31-12 galip tamamladı. Üstünlüğünü üçüncü periyot da devam ettiren Pamukkale Belediyespor, bu bölümde 15 sayı bulurken, rakibi İzmir RSK sadece 5 sayı atabildi. Son periyot da üstünlüğünü devam ettirmeyi bilen Pamukkale Belediyespor bulduğu 16 sayıya rağmen rakibine 6 sayı verdi. Maç sonunda salondan 62-23 galip ayrılan Pamukkale Belediyespor 4. maçından 4. galibiyetini almayı bildi.

“Pamukkale Belediyespor 8 puanla lider”

Grupta 5. Hafta maçlarında Pamukkale Belediyespor, İzmir RSK’yı 62-23 yenerken, gruptaki diğer maçlarda Aydın Genç Efeler Belediyespor deplasmanda İstanbul Engellilerspor’u 72-14 ve 1453 Engelliler ise İzmir Karşıyaka Engellilerspor’u 60-44 yendi. Yeşilgönen Engelliler’in bay olduğu hafta sonunda Pamukkale Belediyespor 8 puanla ve averajla lider durumda bulunurken, 1453 Engelliler yine 8 puanla ikinci ve Aydın Genç Efeler Belediyespor da aynı puanla üçüncü sırada yer alıyor. 7 puanlı İzmir Karşıyaka dördüncü sırada yer alırken, 6 puanla İstanbul Engelliler beşinci, 4 puanlı takımlardan Yeşilgönen Engelliler altıncı, İzmir RSK ise yedinci sırada yer alıyor. Ligde 6. hafta maçları 22-23 Aralık tarihlerinde oynanacak. Cumartesi günü 13.00’de İzmir Karşıyaka-Aydın Genç Efeler Belediyespor, Pazar günü de 15.00’de İstanbul 1453- Pamukkale Belediyespor ve İzmir RSK- Yeşil Gönen Belediyespor maçları yapılırken, İstanbul Engelliler takımı bu haftayı bay takım olarak geçirecek.

Haberin Devamı

İHA

YORUM YAZ