MENÜ

Paixao'dan Beşiktaş maçı öncesi Sporting'e Pjanic uyarısı

Altay'ın Portekizli golcüsü Marco Paixao, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Sporting ile oynayacağı maç öncesi Portekiz basınına açıklamalarda bulunurken Miralem Pjanic hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

Paixao'dan Beşiktaş maçı öncesi Sporting'e Pjanic uyarısı

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki ikinci maçında Portekiz ekibi Sporting'i konuk etmeye hazırlanıyor. Süper Lig ekiplerinden Altay'ın Portekizli golcüsü Marco Paixao da karşılaşma öncesi ükesi basınına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

A BOLA'ya verdiği röportajda özellikle Beşiktaş'ın yıldızı Miralem Pjanic'e dikkat çeken Paixao, "Beşiktaş, güçlü bir takım. Ana noktası Pjanic ki oyunu yönetiyor, 20-30 metrelik paslarla kilidi açıyor. Tabii ki önde Batshuayi gibi hareketlilik, yaratıcılık, bitiricilik sunan önemli isimler de var ama Pjanic aslında her şeyin merkezindeki oyuncu" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Sporting adına tehlikeli bir rakip olduğunu da aktaran golcü oyuncu, "Sporting'in oyunu kontrol etme çabasının önemli olacağını düşünüyorum. İlk golü atanın kazanma şansı çok daha yüksek olacaktır. Beşiktaş'ı kontrol altında tutmak, topa sahip olmak ve bu şekilde telaşlandırmak Sporting lehine bir durum olabilir" dedi.

YORUM YAZ