MENÜ

Pablo Machin: "Galibiyeti hak ettik ama Akhisarspor çok iyi oynadı"

Teknik Direktörü Pablo Machin, son anlarda attıkları penaltı golüyle 3-2 kazandıkları maçta galibiyeti hak ettiklerini ancak Akhisar'ın da çok iyi oynadığını söyledi.

Pablo Machin: "Galibiyeti hak ettik ama Akhisarspor çok iyi oynadı"

UEFA Avrupa Ligi J Grubu 4. hafta maçında Sevilla, deplasmanda konuk olduğu Akhisarspor’u son dakikalarda penaltıdan bulduğu gol ile 3-2 mağlup etti.

Haberin Devamı

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sevilla Teknik Direktörü Pablo Machin, "İlk yarı harika başladık. Deplasmandaki oyunu mükemmel olarak nitelendirebilirim. Ancak ikinci yarı düşüşe geçtik. Bunu gören karşı takım pozisyonlar buldu, golü atıp umutlandı. Penaltının kaçması bizim açımızdan iyi oldu. Penaltıdan sonra eksik oynadık ama sonucu etkilemedi. Hak edilmiş bir skor olduğunu düşünüyorum ama Akhisarspor da çok iyi oynadı. Özellikle ikinci yarıdaki performansları çok iyiydi. Önümüzde grup maçları var, eleme maçları var, bu bizim için iyi bir deneyim oldu. Maçta futbolcularımın ayrı ayrı ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum. Zaman zaman takım oyununda kopukluklar yaşadık ama böyle bir skor için oyuncularımı eleştirmeyi doğru bulmuyorum" dedi.

YORUM YAZ