MENÜ

P. Karşıyaka'ya sponsor desteği

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, SunExpress ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı.

P. Karşıyaka'ya sponsor desteği

Karşıyaka Spor Salonu’nda yapılan imza töreninde konuşan Karşıyaka Basketbol Şube Sorumlusu Nazım Torbaoğlu, 2010-2011 sezonu için SunExpress ile ulaşım sponsorluğu ile sözleşme imzaladıklarını, kulüplere her zaman destek olan şirketin kendi taleplerini de geri çevirmediklerini söyledi.

Torbaoğlu, SunExpress’e kulübü ve basketbol şube adına teşekkür ederek, sözleşmenin kulübe yaklaşık 100 bin liralık destek sağlayacağını sözlerine ekledi.

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, şirket olarak iç ve dış hat uçuşlarının önemli bir merkezi olan İzmir’in sosyal ve kültürel hayatına da destek olmaya çalıştıklarını belirterek, "Bu kapsamda, Türk basketbolunun köklü kulüplerinden olan, İzmir’i ve Türkiye’yi uzun yıllardır basketbolda başarıyla temsil eden Pınar Karşıyaka’nun ulaşım sponsoru olmaktan mutluluk duyuyoruz. Beko Basketbol Ligi’nde her zaman iddialı olan Pınar Karşıyaka’yı yeni zaferlere taşımayı umuyor, zorlu lig maratonunda ve Avrupa kupalarında takımımıza gönülden başarılar diliyoruz" dedi.

Say, Galatasaraylı olduğunu ancak Pınar Karşıyaka’nın Galatasaray Cafe Crown’u yendiği maçı keyifle izlediğini, bundan sonra "35 buçuk" numaralı formasını giyip maçlara geleceğini söyledi.
Basketbolda Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Medical Park Trabzonspor’la sponsorluk anlaşmalarının bulunduğunu anlatan Say, futbolda da bazı kulüplerle görüşmelerinin bulunduğunu sözlerine ekledi.
Pınar Karşıyaka basketbolcularının ve teknik kadronun da hazır bulunduğu imza töreninde Torbaoğlu, Say’a yeşil kırmızılı ekibin formasını hediye etti.

Pınar Karşıyaka ile SunExpress arasında imzalanan sözleşme kapsamında, yeşil kırmızılı takım deplasmanda oynayacağı maçlar için, şirketin iç hat uçuşları dahilindeki illere ve Pınar Karşıyaka’nın Avrupa Kupası’nda mücadele edeceği yerlere ücretsiz seyahat edecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ