MENÜ

Öztürk: Sakin olsunlar

Divan Kurulu'nda konuşma yapan Adnan Öztürk, çıkıştaki açıklamasında Adnan Polat ve yönetimiyle ilgili olarak, 'Onları eleştirmiyoruz, sakin olsunlar' dedi.

Öztürk: Sakin olsunlar

Galatasaray’da Ekim ayı Dİvan Kurulu Toplantısı, Galatasaray Lisesi’nde yapıldı. Divan’a düşük bir katılım olurken, zaman zaman gergin anlar yaşandı. Divan Kurul’u Başkanı İrfan Aktar’ın hazırlattığı, 2007-2011 yıllarını kapsayan mali rapor nedeniyle Taner Aşkın tepki gösterdi. Toplantıda yönetim adına söz alan isim ise Adnan Öztürk oldu. Öztürk, ilk olarak Arena’yla ilgili konuşarak, “TOKİ stadı devretmiyor çünkü çok eksikleri var. Başka bir kulübün dağın başındaki tesisine 4.5 milyon Dolar’a asfalt döken bürokrat, Arena’ya gelince yapamayacaklarını söylüyor. Çatıdan kopan panel, otoyola da düşebilirdi. Ben çelikten anlarım. Çelik fermuar gibidir, bir yerden açıldı mı devamı gelebilir” dedi. Öztürk, satılan hisselerle ilgili de bilgi vererek, “Yüzde 4.46 hisse sattık, 32.3 milyon TL gelir elde ettik” diye konuştu. Başkan yardımcısı, çıkışta gazetecilerle yaptığı sohbette ise, “Adnan Polat ve yönetimini eleştirmiyoruz. Sakin olsunlar” ifadelerini kullandı. Toplantı sonunda, başarılı olan sporculara beratları verildi.

Haberin Devamı

’Hediye olarak kabul etmem'

Toplantıda söz alan isimlerden biri de Mükerrem Taşçıoğlu oldu. Taşçıoğlu konuşmasında, “Bu stadı bize kazandıran Başbakan’ı yuhalayarak büyük bir hata yaptık. Bunun sıkıntılarını çekeceğiz” dedi. Buna tepki gösteren Hayri Kozak ise, “Stadı Başbakan’ın hediyesi olarak kabul edemem. Terk ettiğimiz arazinin değeriyle, 3 ayrı Arena yapılırdı” dedi. Kozak stattaki trafiğin çözülmesi için gerekli köprülü kavşağın maliyetinin 150 milyon Dolar olduğunu belirtti.

YORUM YAZ