MENÜ

Ozon ile bağışıklık sistemini güçlendirme

COVID-19 salgını nedeniyle güçlü bağışıklık sisteminin ne kadar önemli olduğunu daha iyi anladığımız bu dönemde, Uzm. Dr. Figen Atak, bağışıklık sistemi güçlendirmede ozon tedavisi uygulamasını Fanatik için anlattı.

Ozon ile bağışıklık sistemini güçlendirme

Sonuç olarak tüm hastalıklara karşı bağışıklık sistemimizin güçlü olması gerekir. Bağışıklık sistemi vücudunuzun ilk savunma hattı olarak hizmet eder. Bağışıklık sisteminiz virüsler dahil olmak üzere dış işgalcilerle savaşır. Doğal olarak, birçok insan bu sistemi güçlendirmenin yollarını arıyor.

Haberin Devamı

Ozon tedavisi bağışıklık sistemini güçlendirmek için uygulanan tekniklerden birisidir. Ozon tedavisinde üç oksijen gazı ile ozon kan hücreleriyle birleştirilir. Hazırlanan bu karışım intravöz olarak vücuda verilir.

Ozon kan dolaşımınıza girdiğinde, bağışıklık sisteminizi aktive eder. Bağışıklığınızı uyardığından, kanınızı arındırır ve vücudunuzda yaşayan virüsler, bakteriler, parazitler, maya, mantarlar, tek hücreli hayvanlar gibi çeşitli organizmaları etkisiz hale getirir.

Başka bir deyişle, ozon tedavisi bağışıklık sisteminizi güçlendirdiğinden, işini yapmasına da yardımcı olur. Sonuç olarak genel bağışıklığınızı ve sağlığınızı destekleyen minimal invaziv bir tedavidir. Sağlığınızı iyileştirmenin ve hastalıklardan kaçınmanın bir yolu olarak, ozon tedavisinden faydalanılabilir.

Haberin Devamı

Ozon tedavisinin diğer faydaları

Bağışıklık sistemi güçlendirme ozon tedavisinin temel faydalarından biri olsa da, bu tedavi vücudunuza çok daha fazlasını sunar. Ozon tedavisinin daha hızlı iyileşme süresi, enerji seviyesi artışı, ağrı azaltma, düşük inflamasayon seviyesi, beyin fonksiyonlarda gelişme, hücrelerdeki oksijen miktarının ve metabolizma hızının artması, gibi birçok açıdan vücuda fayda sağlar.

Günümüzde birçok hastalığın tedavisinde oldukça etkili bir yöntem olarak yaygın olarak uygulanmaktadır ve genel sağlığın iyileştirilmesi açısından oldukça etkili sonuçlar sağlanabilmektedir.

YORUM YAZ