MENÜ

Özköylü dert yandı

Elazığspor'ın hocası ekonomik yokluklara dikkat çekti, “Sıkıntılı süreç devam ederse, sportif açıdan başarı imkansız” dedi

Özköylü dert yandı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Elazığspor’un Teknik Direktörü Osman Özköylü, şartların zorluğundan dert yanarken, kentten destek istedi. trtspor.com.tr’ye konuşan Özköylü, “Maddi problemleri aşamıyoruz. Oyuncular ve teknik heyet 2 aydır paralarını alamıyor. Peşinatlar yatmıyor. Bu süreçte yönetim ve başkan elinden geleni yapıyor, ancak destek olmadığı zaman çarkı döndürmek gerçekten çok zor. Sezon başında verilen sözlerin hiçbiri tutulmuş değil. Şehirden bir destek göremiyoruz.

Haberin Devamı

Eğer bu sıkıntılı süreç devam ederse, takımın sportif açıdan başarılı olması da imkansız hale gelecektir. Çünkü oyuncuları saha içine konsantre etmekte zorlanmaya başladık” dedi. Genç teknik adam, “Bank Asya 1.Lig’de büyük işler başarmak için her şeyin tam olması gerekiyor. Büyük zorluklarla Bank Asya 1.Lig’e yükseldik ve 5 haftalık süreçte iyi bir futbol ortaya koyduk. Taraftar da sorumlu davranmalı. Oyuncuları yuhalamak asla doğru değil. Bu takım bunları hak etmiyor. Artık tüm şehir taşın altına elini koymalı” diye konuştu.

YORUM YAZ