MENÜ

Özilhan'dan Beşiktaş'a ziyaret

Anadolu Efes Başkanı Tuncay Özilhan, dün Beşiktaş Kulübü'nü ziyaret ederken birleşme konusuna da açıklık getirdi, “Sadece bir kulübe sponsor olmak doğru değil. Ama Beşiktaş'a her türlü desteği vereceğim” dedi.

Özilhan'dan Beşiktaş'a ziyaret

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ı ziyaret etti. Özilhan, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Biz tüm ülkeye ürün satıyoruz. Sadece bir kulübün sponsoru olmak ya da birleşmek doğru değil. Ancak kulübe her konuda maddi ve manevi destek vereceğim. Beşiktaş zor bir dönemden geçiyor. Ama başkanımızın ve yönetim kurulumuzun aldıkları tedbirlerle bunun altından kalkabileceklerini düşünüyorum. Başkanımıza ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

Tuncay Özilhan’a teşekkür
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise, “Tuncay Özilhan, kendisiyle iftihar ettiğimiz bir ses, önemli bir işadamımız. Önemli olan, Beşiktaş’ın Beşiktaşlılara sahip çıkması. Beşiktaş’ın yararı için bazı fikir alışverişlerinde bulunduk, bazı tavsiyelerini bize iletti. Burası Tuncay Bey’in evi, arada bir ziyaretimize, maçlarımıza da gelecek. Beşiktaş camiası her zaman kendi mensuplarıyla gurur duyar.

Bütün camianın gurur duyacağı bir insan olduğu için, geldiği için tekrar teşekkür ederim” dedi. Orman, önümüzdeki günlerde Rahmi Koç ve Beşiktaşlı önde gelen iş adamlarını benzer şekilde kulüpte ağırlayıp, fikir alıp projeleri konusunda destek isteyecek

Haberin Devamı
YORUM YAZ