MENÜ

(ÖZET) Tottenham-Everton maç sonucu: 5-0

İngiltere Premier Ligi'nde Tottenham, Everton'a sahayı dar etti. Eflatun-Beyazlılar gol olup yağdığı maçta Maviler'i; Harry Kane (2), Heung-Min Son, Sergio Reguilon ve Micheal Keane'nin (k.k) sayılarıyla 5-0 devirdi. Bu sonuçla Tottenham, Avrupa için iddialı olduğunu kanıtladı, Frank Lampard ise Everton'un başında çıktığı 5. maçında 4. yenilgisini yaşadı.

(ÖZET) Tottenham-Everton maç sonucu: 5-0

İngiltere Premier Ligi'nde Tottenham, Everton'u konuk etti. Eflatun-Beyazlılar adeta Maviler'in üstüne gol oldu yağdı. Maça fırtına gibi giren Tottenham, 14'te Micheal Keane'nin kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Hemen 3 dakika sonra Antonio Conte'nin takımında Güney Koreli yıldız Heung-Min Son sahneye çıktı ve farkı 2'ye çıkarttı. 37'de ise Tottenham'ın golcüsü Harry Kane devreye girdi ve fileleri sarsarak ilk yarının sonucunu belirledi: 3-0.

Haberin Devamı

Tottenham ikinci devreye de golle başladı. 46'da Sergio Reguilon golü attı, skorboard 4-0 olarak güncellendi. 55'te Harry Kane bir kez daha kaleci Jordon Pickford'u avlamayı başardı ve skoru 5-0'a getirdi. Bu dakikanın ardından vites düşüren Tottenham rölanti oyunu tercih etti, Everton da etkili olamayınca karşılaşma 5-0 sona erdi.

Bu sonuçla Tottenham puanını 45 yapıp, Avrupa için iddialı olduğunu kanıtladı. İngiliz efsane Frank Lampard ise Everton'un başında çıktığı 5. maçında 4. yenilgisini yaşadı ve Maviler ateşi iyiden iyiye hissetmeye başladı.

YORUM YAZ