MENÜ

(ÖZET) Slovacko - Fenerbahçe maç sonucu: 1-1

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu rövanşında Fenerbahçe, deplasmanda Çekya ekibi Slovacko ile karşı karşıya geldi. Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki Sarı-Lacivertli ekip ilk maçta Kadıköy'de 3-0 mağlup ettiği rakibi ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı ve üst tura ismini yazdırmayı başardı. Fenerbahçe'nin maçtaki golünü 56. dakikada Serdar Dursun kaydederken Slovacko'nun golünü ise 58. dakikada Sesinka attı. Bu sonuçla birlikte Avrupa Ligi Play-Off Turu'na yükselen Fenerbahçe Avusturya ekibi Austria Wien'in rakibi oldu.

(ÖZET) Slovacko - Fenerbahçe maç sonucu: 1-1

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu rövanşında Fenerbahçe, deplasmanda Çekya ekibi Slovacko ile karşı karşıya geldi. Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki Sarı-Lacivertli ekip ilk maçta Kadıköy'de 3-0 mağlup ettiği rakibi ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı ve üst tura ismini yazdırmayı başardı. Bu sonuçla birlikte Avrupa Ligi Play-Off Turu'na yükselen Fenerbahçe Avusturya ekibi Austria Wien'in rakibi oldu.

Haberin Devamı

Mestsky Fotbalovy Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk yarısı, iki ekibin ortada geçen mücadelesine sahne oldu ve gol sesi çıkmadı. Takımlar devreye 0-0'lık eşitlikle girdiler. İkinci yarı da ise gol perdesini Fenerbahçe 56. dakikada Serdar Dursun ile açtı. Çekya ekibi ise yalnızca 2 dakika sonra Sasinka ile skora dengeyi getirdi. Maçın kalan bölümünde başka gol sesi çıkmadı ve iki sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Fenerbahçe ise ilk maçta elde ettiği avantaj sayesinde Avrupa Ligi Play-Off Turu'na yükselmeyi başardı.

Maçtan dakikalar

2'| Attila Szalai'nin pasında topu kapan Slovacko etkili geldi. Doski'nin uzaktan şutu üstten auta çıktı.

5'| Fenerbahçe'de Osayi-Samuel'in pasında Diego Rossi sağ kanattan topla hareketlenmek istedi. Araya giren savunma topu taca gönderdi.

Haberin Devamı

(ÖZET) Slovacko - Fenerbahçe maç sonucu: 1-1

10'| Fenerbahçe gole yaklaştı! Miguel Crespo'nun rakibini geçip pasını aktardığı topta Arda Güler, Serdar Dursun'u düşündü. Son anda savunma araya girdi.

17'| Orta alanda topla buluşan Arda Güler, sol kanattan hareketlenen Luan Peres'e pasını aktardı. Pozisyonun devamında topla buluşan Bruma ortasını yapmak istedi ancak savunma izin vermedi.

26'| Fenerbahçe gole çok yaklaştı! Arda Güler'in pasında topla buluşan Serdar Dursun topu kale önüne doğru gönderdi. Diego Rossi'nin vuruşunu kaleci kurtardı.

29'| Fenerbahçe'den bir atak daha! Arda Güler'in pasında topla buluşan Serdar Dursun'un sol çaprazdan şutunda kaleci zorlukla topu kurtardı.

(ÖZET) Slovacko - Fenerbahçe maç sonucu: 1-1

38'| Crespo'nun pasında orta alanda topla buluşan Arda Güler uzak mesafeden şutunu gönderdi. Top savunmadan sekti.

43'| Slovacko tek paslarla etkili geldi. Sol kanattan yapılan ortada Szalai kafayı vurarak tehlikeyi savuşturdu.

İLK YARI SONUCU | Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle geçildi.

(ÖZET) Slovacko - Fenerbahçe maç sonucu: 1-1

51'| Slovacko etkili geldi. Sol kanattan kullanılan taç atışında Sasinka topu arka tarafa doğru göndermek istedi. Son anda Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırdı.

GOL | Fenerbahçe 56. dakikada Serdar Dursun'un golüyle 1-0 öne geçti. Ceza alanı önünde rakibinden sıyrılan Serdar Dursun, uzak mesafeden vuruşunda topu ağlara gönderdi ve Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.

Haberin Devamı

(ÖZET) Slovacko - Fenerbahçe maç sonucu: 1-1

GOL | Slovacko 58. dakikada Sasinka ile skora dengeyi getirdi. Ceza alanında topla buluşan Travnik vuruşunu yaptı, Altay Bayındır'ın kurtardığı vuruşun ardından seken topta Sasinka fileleri havalandırdı.

62'| Osayi Samuel'in pasında orta alanda topla buluşan Arda Güler, uzak mesafeden şutunu gönderdi. Top kaleci Nguyen'de kaldı.

70'| Serdar Dursun, sağ kanattaki Osayi-Samuel'e uzun bir pas göndermek istedi ancak Osayi-Samuel topa yetişemedi.

78'| Fenerbahçe'nin hızlı hücumunda Emre Mor'un pasında yayda topla buluşan Rossi'nin vuruşu savunmadan sekti.

84'| Miha Zajc uzun pasta Novak'ı kaçırdı, Novak'ın pasında ortasını açan Lincoln savunmayı geçemedi.

MAÇ SONUCU | Karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Slovacko - Fenerbahçe 11'ler...

Slovacko: Nguyen, Tomic, Simko, Kadlec, Doski, Danicek, Travnik, Levin, Petrzela, Sasinka, Holzer

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Osayi-Samuel, Lemos, Luan Peres, Szalai, İsmail Yüksek, Crespo, Arda Güler, Rossi, Bruma, Serdar Dursun.

YORUM YAZ