MENÜ

ÖZET Osmanlıspor - Antalyaspor maç sonucu: 0-0

Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında 25 Şubat Pazar günü sahasında Antalyaspor ile karşılaştı. Mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi.

ÖZET Osmanlıspor - Antalyaspor maç sonucu: 0-0

Spor Toto Süper Lig'de Hamza Hamzaoğlu yönetiminde çıkışa geçen Antalyaspor 23. hafta maçında deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaştı. Mücadeleden gol sesi çıkmadı.
Maçtan dakikalar:

7. dakikada ceza sahası içinde oluşan karambol de topu önünde bulan Yekta’nın vuruşunda kaleci Karcemarskas topu kornere çeldi.
13. dakikada Payam’ın ara pasıyla ceza sahası içine giren Umar topu sağına alarak vurduğu şutta meşin yuvarlak direğin dibinden dışarı çıktı.
18. dakikada orta sahadan aldığı topla ceza sahası içine girerek kaleci ile karşı karşıya kalan Payam’ın vurduğu şutta top kaleci Ferhat’tan döndü. Dönen top Cikalleshi’nin eline çarparak önünde kaldı. Cikallishi’nin vurduğu şutta top ağlara gitti ama hakem el ver gerekçesiyle golü iptal etti.
27. dakikada Payam’ın uzaktan vurduğu şutta kaleci Ferhat topu eliyle kontrol etmek isterken elinden kaçırdı, kaleye doğru yönelen topu Ferhat çizgi üzerinde tuttu.
41. dakikada Osmanlıspor savunmada topu uzaklaştırmak isterken top Antalyasporlu futbolcu Da Silva’nın önünde kaldı. Silva’nın vuruşunda top kale direğinin dibinden dışarı çıktı.

53. dakikada Antalyaspor ceza alanı içinde Charles, rakibine faul yaptı ve hakem Hüseyin Göçek penaltı noktasını gösterdi. Sokol Cikalleshi, penaltı için topun gerisine geldi ve vuruşu üstten auta çıktı.
58. dakikada sağ kanattan gelişen Antalyaspor atağında ceza alanına gelen ortaya Charles ön direkte şık bir topuk vuruşu yaptı ancak bu deneme üstten auta çıktı.
83. dakikada Hızlı gelişen Osmanlıspor atağında soldan Tiago Pinto'nun bindirmesi sonrasında çizgiye inmeden içeri çıkardığı ortası isabetsiz oldu ve meşin yuvarlak ters kanattan auta çıktı.
İki takım da son dakikalarda sık sık pas hataları yaptı. Bu hatalar, iki takımın da istediği oyunu sahaya yansıtmasına engel oldu.

Kalan dakikalarda da gol sesi çıkmadı ve mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Takım kadroları

Osmanlıspor: Karcemarskas, Carlos, Yalçın, Anıl, Pinto, Ceyhun, Tortol, Payam, Umar, Regattin, Cikalleshi

Antalyaspor: Ferhat, Nazım, Celustka, Diego, Sakıb, Hakan, Charles, Yekta, Maicon, Emre, Doukara

Osmanlıspor - Antalyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Osmanlı Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 2'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Antalyaspor’da, bir süre önce kadro dışı bırakılan Mustafa El Kabir ile sakatlıkları süren Salih Dursun ve Zeki Yıldırım da Osmanlıspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Osmanlıspor'da hafif sakatlıkları bulunan Serdar Gürler, Numan Çürüksu ve Özer Hurmacı tedbir amaçlı antrenmana katılmadı.

OSMANLISPOR-ANTALYASPOR CANLI

Haberin Devamı
YORUM YAZ