MENÜ

ÖZET | Lille-Nice: 0-4... Galtier; Burak, Yusuf ve Zeki'ye acımadı

Geçtiğimiz sezon Lille'i şampiyon yaptıktan sonra Nice'in başına geçen Christophe Galtier, eski takımına acımadı. Nice, son şampiyonu deplasmanda 4-0 mağlup etti ve haftanın sürprizine imza attı. Milli futbolcularımız Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik ilk 11'de maça başladı.

ÖZET | Lille-Nice: 0-4... Galtier; Burak, Yusuf ve Zeki'ye acımadı

Teknik Direktör Christophe Galtier'in takımı Nice, konuk olduğu Lille karşısında farka koştu.

Haberin Devamı

Son şampiyon karşısında üstün bir oyun sergileyen ve 4-0 galip gelen deplasman ekibinin gollerini 1. ve 64. dakikalarda Dolberg, 5. dakikada Hichem Boudaoui ile 45. dakikada penaltıdan Amine Gouiri kaydetti.

Bizimkiler ilk 11'de başladı

Lille'de milli futbolcularımız Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik ilk 11'de maça başladı. Burak ile Zeki 90 dakika oyunda kalırken, Yusuf 65. dakikada yerini Amadou Onana'ya bıraktı.

Ligin ilk maçında berabere kalan Lille, bu sonuçla yine 3 puana ulaşamamış oldu. Nice ise puanını 4'e yükseltti.

İşte ilk 11'ler

Lille: Jardim, Zeki Çelik, Sven Botman, Jose Fonte, Reinildo Mandava, Jonathan Bamba, Yusuf Yazıcı, Benjamin Andre, Jonathan Ikone, Burak Yılmaz, Timothy Weah.

Haberin Devamı

Nice: Walter Benitez, Dante, Youcef Attal, Jean-Clair Todibo, Melvin Bard, Pablo Paulino Rosario, Mario Lemina, Justin Kluivert, Hichem Boudaoui, Dolberg, Amine Gouiri.

YORUM YAZ