MENÜ

(ÖZET) Konyaspor-Beşiktaş maç sonucu: 1 - 1

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Konyaspor'la 1-1 berabere kaldı ve zirve yarışında iki puan bıraktı. Beşiktaş'ın golünü Atiba atarken Konyaspor'un golünü Jahovic kaydetti.

(ÖZET) Konyaspor-Beşiktaş maç sonucu: 1 - 1

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Girdiği net gol poziyonlarından yararlanamayan Siyah-Beyazlılar şampiyonluk yolunda kritik 2 puanı daha bıraktı. Maçı yöneten Alper Ulusoy'un da verdiği kararlar Beşiktaş teknik heyetini çıldırttı. Ulusoy'un ikinci yarıda Talisca'ya verdiği sarı kart ve birden fazla penaltı pozisyonunda verdiği kararlar Siyah-Beyazlılar tarafından yoğun şekilde eleştirildi.

Maçtan dakikalar şöyle;

Spor Toto Süper Lig 22. hafta açılış maçında

Beşiktaş

, deplasmanda

Atiker Konyaspor'a

konuk oluyor. Karşılaşma, hakem Alper Ulusoy'un düdüğü ile maç başladı. Karşılaşmaya iki takım da dengeli bir şekilde başladı.

Maçın en net fırsatını Talisca ile Beşiktaş yakaladı. Vagner Love'un derinlemesine pasında Talisca'nın vuruşu az farkla auta çıktı.

Haberin Devamı

18. dakikada Atiker Konyaspor'da Filipovic, Vagner Love'a yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

Serkan Kırıntılı golü önledi!

23. dakikada gelişen beşiktaş atağında Brezilyalı vagner Love ceza sahasına girdi, Love'un yerden pasında Talisca'nın vuruşunu

Serkan

kurtardı. 27. dakikada Jeremain Lesn'in uzaktan şutunu kaleci kurtardı.

Beşiktaş öne geçti!

27. dakikada kullanılan köşe vuruşunda top savunmadan sekti ve ceza sahası dışına çıkrı.

Ryan Babel'in

ceza sahası dışıdnan şutu Atiba'ya çarptı ve yön değiştirdi. Serkan kırıntılı topa müdahele edemeyince meşin yuvarlak filelerle buluştu ve Beşiktaş, deplasmanda 1-0 öne geçti.

Vagner Love net golü kaçırdı!

35. dakikada

Atiba

kendi yarı sahasında kaptığı topla hareketlendi ve hızlı bir şekilde orta sahayı geçti. Kanadalı futbolcunun arapasında topla buluşan ve kaleciyle karşı karşıya kalan

Vagner Love'un

aşırtma vuruşu üstten auta gitti ve Siyah-beyazlılar net pozisyondan yararlanamadı.

(ÖZET) Konyaspor-Beşiktaş maç sonucu: 1 - 1

Beşiktaşlı futbolcular Atiba'nın golünden sonra böyle sevindi.

Pepe cezalı duruma düştü

39. dakikada Pepe, rakibine yapmış olduğu faul sonrası asrı kart gördü ve Fenerbahçe maçında cezalı duruma düştü. faul sayısı oldukça fazla olan mücadelede Konyaspor'da Milosevic de sarı kart gördü. 45. dakikada da Vagner Love sarı kart gördü.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Beşiktaş üstünlüğü ile sona erdi.

Konyaspor ikinci yarıya Jonsson'un yerine Fofana ile başladı. 51. dakikada Eto'onun pasında sol kanatta topla buluşan Fofana'nın şutu kalenin üzerinden dışarı çıktı.

Talisca da cezalı oldu!

52. dakikada Beşiktaş'ta Anderson Talisca da sarı kart gördü ve Fenerbahçe maçında cezalı duruma düştü. Bu kart sonrasında hakeme itirazda bulunan Beşiktaş yardımcı hocası Şeref Çiçek hakem tarafından tribüne gönderildi. Beşiktaş'ta 58. dakikada Vagner Love oyundan çıkarken yerine Domagoj Vida girdi.

Jahovic berbaerliği getirdi!

60. dakikada Eto'o'nun güzel pasında savunma arkasına sarkan Adis Jahovic, tpu fielelerle gönderdi ve skoru 1-1 yaptı. 66. dakikada Tolgay oyundan çıktı ve yerine Negredo girdi.

69. dakikada Negredo'nun kafayla indirdiği topa ceza sahasında Talisca gelişine vurdu, top dışarı gitti.

Lens net golü kaçırdı

71!'de Babel topla ceza sahasına girdi ve Lens'e pasını attı. Lens'in vuruşunda top kaleciden döndü. 78. dakikada Lens oyundan çıktı ve yerine Quaresma girdi.

Haberin Devamı

Pepe çizgiden çıkardı!

82. dakikada Konyaspor inanılmaz bir gol kaçırdı. Savunmanın arkasına sarkan Jahovic Fabri ile karşı karşıya kaldı. Jahovic'İn şutu Fabri'den döndü ve Konyasporlularun önünde kaldı.

Hadziahmetovic, fabri'yi çalımlayarak şutunu çekti ama Pepe kafayla topu kornere attı. Beşiktaş son anlarda gol için Konyaspor kalesini baskı altına aldı. kalan dakikalarda gol gelmeyince Beşiktaş, zirve yolunda iki puan bıraktı.

**********

İLK 11'LER

Atiker Konyaspor: Serkan, Ömer Ali, Filipovic, Ali Turan, Skubic, Ali Çamdalı, Jonsson, Milosevic, Bourabia, Eto'o, Jahovic Yedekler: Emrullah, Volkan Fındıklı, Selim Ay, Eren Albayrak, Volkan Şen, Orkan Çınar, Amir Hadziahmetovic, Vedat Bora, Fofana, Musa Araz Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Pepe, Medel, Caner, Atiba, Tolgay, Talisca, Babel, Lens, Vagner Love Yedekler: Tolga, Utku, Adriano, Fatih, Necip, Vida, Oğuzhan, Quaresma, Mustafa, Negredo

Haberin Devamı

Maçtan notlar

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Atiker Konyaspor’a konuk oldukları müsabakada, geçen haftaki Kardemir Karabükspor mücadelesine göre ilk 11’de 4 değişikliğe gitti.

Güneş, ligin 21. haftasındaki Kardemir Karabükspor maçının 11’inde yer alan Oğuzhan Özyakup, Adriano Correia, Alvaro Negredo ve Ricardo Quaresma’nın yerine Atiker Konyaspor karşısında Jeremain Lens, Vagner Love, Tolgay Arslan ve Caner Erkin’e şans verdi.

Beşiktaş, karşılaşmaya Fabricio, Gökhan Gönül, Pepe, Gary Medel, Caner Erkin, Tolgay Arslan, Atiba Hutchinson, Lens, Anderson Talisca, Ryan Babel ve Vagner Love 11’iyle başladı. Öte yandan, İl Spor Güvenlik Kurulunun 9 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleştirdiği toplantıda verdiği karar gereği Beşiktaş taraftarları stada alınmadı.

Atiker Konyaspor’da 3 değişiklik

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ligin 21. haftasındaki Aytemiz Alanyaspor maçına göre 11’de biri zorunlu 3 değişiklik yaptı.

Özdilek, Aytemiz Alanyaspor maçında kırmızı kart gören Wilfried Moke’nin yanı sıra Eren Albayrak ve Moryke Fofana’nın yerine Jens Jonsson, Mehdi Bourabia, Nejc Skubic’i sahaya sürdü.

Atiker Konyaspor, karşılaşmaya Serkan Kırıntılı, Skubic, Ali Turan, Petar Filipovic, Ömer Ali Şahiner, Ali Çamdalı, Jonsson, Deni Milosevic, Samuel Eto’o, Bourabia ve Adis Jahovic 11’iyle başladı.

Ev sahibi ekipte Ferhat Öztorun, Mustapha Yatabare ve Abdou Razack Traore ise sakatlıkları nedeniyle maç kadrosuna dahil edilmedi.

Atiker Konyaspor sahaya "Temsilcimiz Beşiktaş’a Şampiyonlar Ligi’nde başarılar dileriz." yazılı pankartla çıktı.

YORUM YAZ