MENÜ

(ÖZET) İngiltere-Macaristan maç sonucu: 0-4

Uluslar Ligi'nde İngiltere'ye soğuk duş... Son Avrupa Şampiyonu finalisti İngiltere sahasında Macaristan'a 4-0 kaybetti. İngilizler 1928'den sonra ilk kez kendi sahasında 4 farklı mağlubiyet alırken, Macarlar'a galibiyeti getiren golleri de Roland Sallai (2), Zsolt Nagy ve Daniel Gazdag attı.

(ÖZET) İngiltere-Macaristan maç sonucu: 0-4

Uluslar Ligi A Ligi 3. Grup'ta sürpriz gecesi... Almanya, son Avrupa Şampiyonu İtalya'yı 5-2 devirirken, Macaristan da son Avrupa Şampiyonası finalisti İngiltere'ye gol oldu yağdı!

Haberin Devamı

İngiltere'de Molineux Ground Stadı'nda oynanan karşılaşmada Macaristan 16. dakikada Roland Sallai'nin golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıdan başka gol sesi çıkmayınca ikinci devrede İngilizler oyuna biraz daha ağırlığını koydu fakat bir türlü aradığı golü bulamadı.

70'ten sonra ise İngiltere dağıldı! Sallai 70'te kendisinin ve ülkesinin 2. golünü kaydetti. 80'de Zsolt Nagy sahneye çıktı, 89'da ise Daniel Gazdag maçın skorunu belirledi: 0-4.

Fenerbahçeli Atilla Szalai, Macaristan'da 90 dakika sahada kaldı.

Bu sonuçla Macaristan, İngiltere'ye 1928'den sonra evinde 4 farklı yenilgiyi tattıran ilk takım oldu ve İtalya, İngiltere, Almanya gibi devlerin olduğu 3. Grup'ta 7 puanla ilk sıraya yerleşti. İngilizler ise 4. maçlar sonunda henüz galibiyetle tanışamadı ve 2 puanla son sırada kaldı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ