MENÜ

(ÖZET) Hellas Verona - Napoli maç sonucu: 2-5

İtalya Serie A'nın ilk hafta mücadelesinde Napoli, Hellas Verona'ya konuk oldu. Mücadelede Napoli geriye düşmesine rağmen rakibini 5-2 mağlup ederek 3 puanı elde etmeyi başardı. Napoli'nin Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Güney Koreli stoper Kim Min-Jae ise maça ilk 11'de başlarken, karşılaşmanın en fazla topla buluşan ve %90 ile en fazla isabetli pas yapan oyuncusu oldu.

(ÖZET) Hellas Verona - Napoli maç sonucu: 2-5

İtalya Serie A'nın ilk hafta mücadelesinde Napoli, Hellas Verona'ya konuk oldu. Mücadelede Napoli geriye düşmesine rağmen rakibini 5-2 mağlup ederek 3 puanı elde etmeyi başardı.

Haberin Devamı

Maça etkili başlayan ev sahibi Hellas Verona, 29. dakikada Lasagna ile 1-0 öne geçti. Napoli ise 37. dakikada Kvaratskhelia ve 45+3. dakikada Osimhen'in golleri ile devreye 2-1 önde girdi. 2. yarıya da etkili başlayan Hellas Verona 48. daikada Henry ile skoru 2-2'ye getirse de Napoli'nin ataklarına engel olamadı. Konuk ekip, 55. dakikada Zielinski, 65. dakikada Lobotka ve 79. dakikada Politano'nun golleri ile maçtan 5-2 galip ayrıldı.

Kim Min-Jae, 90 dakika forma giydi

Napoli'nin Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Güney Koreli stoper Kim Min-Jae, maça ilk 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı. Başarılı futbolcu ayrıca karşılaşmanın en fazla topla buluşan ve yüzde 90 ile en fazla isabetli pas yapan oyuncusu oldu.

Haberin Devamı

YORUM YAZ