MENÜ

(ÖZET) Galatasaray - Augsburg maç sonucu: 1-4

Avusturya kampının ilk sınavında Leipzig’e 3-2 mağup olan Galatasaray, ikinci hazırlık maçında Augsburg ile karşılaştı. Etkisiz bir oyun koyan Fatih Terim'in öğrencileri sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.

(ÖZET) Galatasaray - Augsburg maç sonucu: 1-4

Avusturya'nın Tirol bölgesinde bulunan Galatasaray, ikinci hazırlık maçında Bundesliga ekiplerinden Augsburg ile karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar hakimiyeti rakibine kaptıran Sarı Kırmızılı ekip, sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı

Augsburg'a galibiyeti getiren golleri 14'de Florian Niederlechner, 31'de Carlos Gruezo, 53'de Andre Hahn ve 54'de Stefano Russo kaydetti.

Galatasaray'ın tek golü ise 87'de Ömer Bayram'dan geldi.Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk maçını yine Almanya temsilcisi Leipzig ile yapmış ve sahadan 3-2 mağlup ayrılmıştı.

Erencan ilk kez ilk 11’de

Haberin Devamı

Galatasaray’ın 17 yaşındaki golcüsü Erencan Yardımcı, A takımla ilk kez bir müsabakaya ilk 11’de başladı. Kampın dikkati çeken oyuncularından olan Erencan, Augsburg müsabakasına ilk 11’de forma giydi. Erencan, Leipzig ile oynanan hazırlık maçında da sonradan oyuna girerek takımının attığı 2. golün hazırlayıcısı olmuştu.

Okan Kocuk ilk maçında

Galatasaray’ın yeni transferi Okan Kocuk ilk kez bir maçta sarı-kırmızılı formayı giydi. Karşılaşmaya yedekler arasında başlayan genç file bekçisi, mücadelenin 46. dakikasında İsmail Çipe’nin yerine oyuna dahil oldu.

YORUM YAZ