MENÜ

(ÖZET) Fenerbahçe Beko - Zalgiris Kaunas maç sonucu: 84-61

Fenerbahçe Beko, EuroLeague'in 30. haftasında konuk ettiği Zalgiris'i 84-61 mağlup etti ve 18. galibiyetini aldı. Igor Kokoskov yönetimindeki Kanarya, kritik galibiyetle son 4 maç öncesinde Play-Off yarışında yerini sağlamlaştırdı.

(ÖZET) Fenerbahçe Beko - Zalgiris Kaunas maç sonucu: 84-61

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 30. hafta maçında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Zalgiris Kaunas’ı konuk etti. Ligin ilk yarısında Litvanya’da oynanan maçı Zalgiris'e 37 sayılık farkla 99-62 kaybeden Igor Kokosov yönetimindeki Kanarya, rövanşta rakibine şans tanımadı. Hücumda ve savunmada maçı baştan sona üstün götüren Fenerbahçe, sahadan 84-61 galip ayrıldı ve son 4 maç öncesinde Play-Off yarışında yerini sağlamlaştırdı.

Haberin Devamı

EUROLEAGUE PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

(ÖZET) Fenerbahçe Beko - Zalgiris Kaunas maç sonucu: 84-61

Maç öncesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106. yıl dönümü dolayısıyla bando ekibi, Çanakkale Türküsü’nü salonda bulunan az sayıda taraftarın da eşliğiyle seslendirdi.

Öte yandan, Euroleague'de organizasyon yetkililerinin eşitlik vurgusu yaptığı haftada sarı-lacivertli birçok oyuncunun formasının sırt bölümünde Türkçe, İngilizce, İspanyolca ve Sırpça ’Equality’, ’Igualdad’ ve ’Ravnopravnost’ (Eşitlik), ’Humanite’ (İnsanlık) ile ’Freedom’ (Özgürlük) yazıları dikkati çekti.

Aydemir Akyol’a Ali Koç tarafından ödülü verildi

Karşılaşmanın son çeyreğinden önce Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından ’Tarihin En İyi 100 Oyuncusu’ listesine seçilen Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı’nın milli oyuncusu Naz Aydemir Akyol’a sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç tarafından ödülü verildi.

Haberin Devamı

(ÖZET) Fenerbahçe Beko - Zalgiris Kaunas maç sonucu: 84-61

Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, EuroLeague’in 31. haftasında Olympiakos ile 26 Mart Cuma günü Yunanistan’da karşılaşacak.

Fenerbahçe Beko'nun EuroLeague'de kalan maçları:

26 Mart – Olympiakos (D)

30 Mart – Bayern Münih (D)

2 Nisan – Barcelona

8 Nisan – Real Madrid

(ÖZET) Fenerbahçe Beko - Zalgiris Kaunas maç sonucu: 84-61

İLK ÇEYREK SONUCU | Fenerbahçe 28-18 Zalgiris Kaunas

İLK YARI SONUCU | Fenerbahçe 45-26 Zalgiris Kaunas

ÜÇÜNCÜ ÇEYREK SONUCU | Fenerbahçe 66-46 Zalgiris Kaunas

MAÇ SONUCU | Fenerbahçe 84-61 Zalgiris Kaunas

(ÖZET) Fenerbahçe Beko - Zalgiris Kaunas maç sonucu: 84-61

ÖNEMLİ ANLAR:

Karşılaşmaya Fenerbahçe Beko’ya göre hücumda daha iyi başlayan Zalgiris, 3. dakikayı 7-2 önde geçti. Çeyreğin ortaları karşılıklı üç sayılık basketlerle geçilirken, sarı-lacivertli takım Pierre ve Guduric’in hızlı hücumlardan kaydettiği sayılarla 6. dakikayı 17-12 üstün bitirdi. Periyodun son anlarında uzun oyuncularıyla skor üreten Fenerbahçe Beko, ilk çeyreği 10 sayı farkla (28-18) önde tamamladı.

İkinci periyotta etkili bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe Beko, rakibine yalnızca 8 sayı şansı verdi. Sarı-lacivertliler, çeyreğin son bölümünde 13-0’lık seri yakaladı ve devreyi 45-26 üstün kapattı.

Sarı-lacivertli takım, ikinci yarıya da etkili bir oyunla başladı. Özellikle Vesely, De Colo ve Brown, performanslarıyla ön plana çıkarken Fenerbahçe Beko, final periyoduna 20 sayı önde girdi: 66-46.

Haberin Devamı

(ÖZET) Fenerbahçe Beko - Zalgiris Kaunas maç sonucu: 84-61

Son çeyreğe de iyi başlayan sarı-lacivertli ekip, yakaladığı 10-0’lık seriyle 33. dakikayı 30 sayı farkla 76-46 önde geçti. Farkın da etkisiyle son anlarda rahat bir oyun oynayan Fenerbahçe Beko, karşılaşmayı 84-61 kazandı.

SALON: Ülker Spor ve Etkinlik

HAKEMLER: Miguel Angel Perez (İspanya), Milivoje Jovcic (Sırbistan), Mario Majkic (Slovenya)

FENERBAHÇE BEKO: De Colo 16, Guduric 9, Pierre 12, Ahmet Düverioğlu 2, Vesely 21, Brown 8, O'Quinn 2, Biberovic 8, Barthel 6, Perez

ZALGIRIS: Walkup 11, Hayes 5, Grigonis 10, Jokubaitis 8, Lauvergne 6, Lekavicius 12, Jankunas 3, Rubit 4, Vasturia, Lukosiunas, Geben 2

YORUM YAZ