MENÜ

(ÖZET) Eintracht Frankfurt-West Ham United maç sonucu: 1-0

Çeyrek finalde Katalan devi Barcelona'yı eleyerek büyük sükse yapan Eintracht Frankfurt yarı finalde İngiliz ekibi West Ham United'ı iki maçta da devirerek final biletini aldı. 18 Mayıs'taki UEFA Avrupa Ligi finalinde Frankfurt'un rakibi İskoç temsilcisi Rangers olacak.

(ÖZET) Eintracht Frankfurt-West Ham United maç sonucu: 1-0

UEFA Avrupa Ligi'nde final eşleşmesi belli oldu. Leipzig'i 1-0'ın rövanşında 3-1'le geçen Rangers, finalde Alman temsilcisi Eintracht Frankfurt'la kapışacak.

Haberin Devamı

Grup aşamasında temsilcimiz Fenerbahçe'nin yanı sıra Olympiakos ve Antwerp'in de yer aldığı D Grubu'nu lider bitiren Almanlar, ardından Real Betis'i elemiş ve çeyrek finalde bir diğer temsilcimiz Galatasaray'ı saf dışı bırakan Barcelona'yı sürpriz bir şekilde geçmeyi başarmıştı.

West Ham United'la yarı finalde eşleşen ve İngiltere'deki ilk maçı 2-1 kazanan Frankfurt sahasında oynadığı karşılaşmada da Ada ekibini devirdi. 19'da Aaron Cresswell'in kırmızı kart görmesiyle West Ham 10 kişi kalırken, Frankfurt 26'da Santos Borre ile 1-0'lık üstünlüğü aldı.

Bu dakikadan sonra karşılıklı fırsatlar yakalansa da mücadeleden başka gol sesi çıkmayınca Alman temsilcisi final biletini aldı ve İskoç devi Rangers'ın rakibi oldu.

Haberin Devamı

Zorlu mücadele 18 Mayıs'ta İspanya'nın Sevilla kentinde oynanacak ve Kupa 2'nin şampiyonu belirlenecek.

YORUM YAZ