MENÜ

(ÖZET) Celtic-Real Madrid maç sonucu: 0-3

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son şampiyon Real Madrid kaldığı yerden devam ediyor... Los Galacticos, İskoç devi Celtic'i, Vinicius Junior, Luka Modric ve Eden Hazard'ın golleriyle 3-0 devirdi, F Grubu'na 3 puanla başladı.

(ÖZET) Celtic-Real Madrid maç sonucu: 0-3

Avrupa'nın kulüpler bazındaki 1 numaralı organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi bugün başladı. Son şampiyon Real Madrid, F Grubu'nda İskoç devi Celtic'e konuk oldu. Los Galacticos adeta bıraktığı yerden devam etti, Yeşil-Beyazlılar'ı 3-0'la geçti.

Haberin Devamı

İlk yarısı golsüz biten karşılaşmanın ikinci devresinde açılan Eflatun-Beyazlılar'da perdeyi 56'da genç yıldız Vinicius Junior açtı. 60'da Luka Modric sahneye çıktı ve 77'de Eden Hazard mücadelenin skorunu belirledi. Son dönemde yaşadığı sakatlıklar ve performans düşüklüğüyle eleştiri oklarının hedefinde olan Hazard böylece 2020 yılından bu yana ilk kez Devler Ligi'nde gol sevinci yaşadı. Öte yandan İspanyol devinin yıldızı Karim Benzema da sakatlığı nedeniyle 30. dakikada oyundan çıktı. Hazard, Fransız forvetin yerine oyuna dahil olmuştu.

(ÖZET) Celtic-Real Madrid maç sonucu: 0-3

Bu sonuçla Madrid gruplara 3 puanla başladı. Grubun diğer karşılaşmasında Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk, Alman temsilcisi Leipzig'i sürpriz bir şekilde 4-1 devirdi.

YORUM YAZ