MENÜ

ÖZET Beşiktaş-Pınar KSK maç sonucu: 72-84

6 maçlık galibiyet serisiyle sahaya çıkan iki takımdan Beşiktaş fire verdi. Genç kadrosuyla dikkat çeken Siyah-Beyazlılar, zirveye oynayan Pınar Karşıyaka'ya direnemedi ve sahadan 84-72 mağlup ayrıldı.

ÖZET Beşiktaş-Pınar KSK maç sonucu: 72-84

ING Süper Ligi'nde ilk yarının son haftasında; 6 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Beşiktaş ile Pınar Karşıyaka karşı karşıya geldi. Genç kadrosuyla dikkat çeken ve sezona kötü bir giriş yapmasına rağmen toparlanmayı başaran Siyah-Beyazlılar, liderlik mücadelesi veren Pınar Karşıyaka önünde elinden geleni yapsa da, skor farkını kapatamadı, evinde 84-72 yenildi. Bu sounçla İzmir ekibi 15. maçında 12. galibiyetini alırken, 8. kez kaybeden Beşiktaş’ın6 maçlık serisi de sonlanmış oldu.

Haberin Devamı

Skor avantajını korudu

Karşılaşmaya istediği gibi başlayamayan Beşiktaş karşısında Karşıyaka ilk çeyreği 26-17 üstün geçti. Siyah-Beyazlılar savunmaya oranla hücumda bir türlü ritim bulamayınca devreyi de 45-34 geride kapattı. Daha tempolu geçen üçüncü çeyrekte Kartal farkı kapatmaya çalışsa da Karşıyaka skor avantajını iyi kullandı ve son bölüme de 67-54 üstün girdi. 4.çeyrekte de durum değişmedi, konuk ekip kontrollü bir oyunla, rakibinin geri dönüşüne izin vermedi ve maçı 84-72 kazandı.

YORUM YAZ