MENÜ

(ÖZET) Bandırmaspor - Yeni Malatyaspor maç sonucu: 5-0

TFF 1. Lig'de 31. hafta karşılaşmasında lider Yeni Malatyaspor, küme düşmeme mücadelesi veren Bandırmaspor deplasmanında 5-0'lık ağır bir mağlubiyetle darmadağın oldu.

(ÖZET) Bandırmaspor - Yeni Malatyaspor maç sonucu: 5-0

TFF 1. Lig'de lider Yeni Malatyaspor, Bandırma deplasmanında 5-0'lık ağır bir yenilgi aldı.

Bu skorla birlikte Sarı Kırmızılılar 57 puanda kaldı, Bandırma ise 31 puana yükseldi. Sivasspor ve Eskişehirspor'un galip gelmesi her iki takımı da 55'er puana yükseltti ve liderle aradaki fark 2 puana düşmüş oldu.

7'nci dakikada maçın ilk tehlikeli atağını Bandırmaspor gerçekleştirdi. Ceza alanı dışında Atabey’in sert şutu kaleciden döndü. Savunma topu taca gönderdi. 9'uncu dakikada ani gelişen Bandırmaspor atağında Doğan’ın pasıyla bir anda ceza alanı içinde topla buluşan Atabey, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0. 28'inci dakikada Ömer Bandırmaspor’un 2’inci golünü kaydetti. Feridun’un ara pasıyla defansın arkasına sağ kanattan sarkan Ömer, kalecinin yanından topu ağlara gönderdi: 2-0. 41'inci dakikada Bandırmaspor atağında Yılmaz’ın sol kanattan yaptığı ortaya iyi yükselerek vuran Da Silva topu ağlara gönderdi: 3-0. 44'üncü dakikada Bandırmaspor'da Doğan’ın, Rahman’ı ceza alanı içinde düşürmesi sonucu penaltı kazanan Yeni Malatyaspor’da, topun başına geçen Eren, topu üstten dışarı gönderdi.

İlk yarı 3-0 Bandırmaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

59'uncu dakikada Bandırmaspor atağında topu kazanarak ceza alanı içine giren Da Silva'nın vuruşunda top kalecide kaldı. 72'nci dakikada Gökhan’ın pasıyla bir anda kaleci ile karşı kaşıya kaldı. Fofana'nın, vuruşunda top klenin sağından dışarı attı. 78'inci dakikada Bandırmaspor atağında ceza alanı dışından kaleyi yoklayan Gökhan Karadeniz’in vuruşu defansa çarparak yön değiştirdi ve top ağlarla buluştu: 4-0. 88'inci dakikada Sertaç’ın sol kanattan yaptığı ortada topla buluşan Doğan Karakuş'un ceza alanı içinden sert vuruşunda defansada çarpan top ağlarla buluştu: 5-0.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ