MENÜ

(ÖZET) Anadolu Efes - Baskonia maç sonucu: 96-85

Turkish Airlines EuroLeague'in 10. maç döneminde temsilcilerimizden Anadolu Efes, eski başantrenörü Velimir Perasovic'in çalıştırdığı İspanyol ekibi Baskonia'yı 96-85 mağlup etti. EuroLeague'de üst üste 5. maçını kazanan Anadolu Efes, lig maçları da dahil olmak üzere galibiyet serisini 8 maça çıkardı. İşte Anadolu Efes - Baskonia maçının özeti...

Turkish Airlines EuroLeague'in 10. maç döneminde temsilcilerimizden Anadolu Efes, sahasında İspanya temsilcisi Baskonia'yı konuk etti.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı 96-85'lik skorla kazanan Anadolu Efes; EuroLeague'de üst üste 5., toplamda ise 10. EuroLeague maçında 8. galibiyetini elde etti. Temsilcimiz lig maçları da dahil olmak üzere galibiyet serisini de 8 maça çıkarmayı başardı.

Anadolu Efes'in de eski çalıştırıcısı olan Velimir Perasovic'i göreve getiren Baskonia ise 10. maçında 7. yenilgisini aldı.

Temsilcimiz Anadolu Efes'te Brock Motum ve Vasilije Micic 16'şar sayıyla en skorer isimler olurlarken Rodrigue Beaubois da eski takımı Baskonia'ya karşı 14 sayı, 6 asistle oynadı.

Baskonia'da ise Anadolu Efes'in eski oyuncusu Matt Janning 20 sayıyla maçın en skorer ismi olurken Darrun Hilliard 15 ve Johannes Voigtmann 15'er sayıyla oynadılar.

YORUM YAZ