MENÜ

Özer Hurmacı'nın veda mesajında dikkat çeken detay

Süper Lig'de bir dönem Fenerbahçe ve Trabzonspor forması giyen Özer Hurmacı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla futbolu bıraktığını açıkladı. Tecrübeli futbolcunun veda mesajında ise bir detay dikkatlerden kaçmadı.

Özer Hurmacı'nın veda mesajında dikkat çeken detay

Son olarak Bursaspor oynayan ve Fenerbahçe ile Trabzonspor'da forma giyen milli futbolcu Özer Hurmacı, futbolu bıraktığını açıkladı. Özer sosyal medya hesabından futbolu bıraktığını duyururken geçtiğimiz aylarda eşi Mihriban Hurmacı ile yaşadığı tartışmalar ile gündeme gelmişti. Hurmacı'nın kariyeri boyunca çalıştığı teknik direktörler arasından sadece Aykut Kocaman'a teşekkür etmesi dikkat çekti.

Haberin Devamı

Özer Hurmacı'dan açıklama

"Çok Değerli Spor Camiasına. Futbol bana çok güzel, çok özel duygular tattırdı. Çocukluğumda, gençliğimde, hayatımın her anında futbol var oldu. Benim içinse artık aktif futbolculuk kariyerimi noktalama vakti. Bu güzel yıllarda yanımda olan başta saygı değer hocam Aykut Kocaman'a; Fenerbahçe, Trabzonspor, Ankaraspor, Bursaspor ve formalarını gururla taşıdığım tüm değerli camialara teşekkürlerimi sunuyorum. Desteklerini iyi günde kötü günde esirgemeyen Başta Aileme tüm Taraftarlara ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Farkında olmadan üzdüğüm, kırdığım, sinirlendirdiğim birileri varsa haklarını helal etsinler. Her son yeni başlangıçlar demektir. Yeni maceralarda görüşmek üzere… Kalın sağlıcakla."

Haberin Devamı

YORUM YAZ