MENÜ

Özer Hurmacı futbolu bıraktığını açıkladı

Kariyerinde Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi devlerin de formasını giyen, son olarak 1 Temmuz 2021'de Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra kendine kulüp bulamayan Özer Hurmacı futbolu bıraktığını açıkladı. 35 yaşındaki futbolcu açıklamasında, "Futbol bana çok güzel, çok özel duygular tattırdı. Benim içinse artık aktif futbolculuk kariyerimi noktalama vakti. Her son yeni başlangıçlar demektir. Yeni maceralarda görüşmek üzere..." ifadelerini kullandı.

Özer Hurmacı futbolu bıraktığını açıkladı

Kariyerinde Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi devlerin formasını da giyen Özer Hurmacı futbolu bırakma kararı aldı. Son olarak Bursaspor'da görev yapan ve 1 Temmuz 2021'de Yeşil-Beyazlılar'dan ayrıldıktan sonra kulüp bulamayan 35 yaşındaki orta saha kişisel sosyal medya hesabından kramponlarını astığını açıkladı.

Haberin Devamı

A Milli Takım formalı fotoğrafını paylaşan Özer Hurmacı, "Futbol bana çok güzel, çok özel duygular tattırdı. Çocukluğumda, gençliğimde, hayatımın her anında futbol var oldu. Benim içinse artık aktif futbolculuk kariyerimi noktalama vakti.

Bu güzel yıllarda yanımda olan başta saygı değer hocam Aykut Kocaman'a; Fenerbahçe, Trabzonspor, Ankaraspor, Bursaspor ve formalarını gururla taşıdığım tüm değerli camialara teşekkürlerimi sunuyorum. Desteklerini iyi günde kötü günde esirgemeyen başta aileme, tüm taraftarlara ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Farkında olmadan üzdüğüm, kırdığım, sınirlendirdiğim birileri varsa haklarını helal etsinler. Her son yeni başlangıçlar demektir. Yeni maceralarda görüşmek üzere... Kalın sağlıcakla" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kariyerinde 2 kez A Milli Takım forması giyen Özer kulüp çatısı altında ise 433 maça çıkıp, 46 gol, 51 asistlik performans sergiledi. Kariyerinde de kendisi için tam 6 milyon Euro bonservis bedeli ödendi.

Tecrübeli futbolcunun ismi son günlerde eşi Mihriban Hurmacı'ya uyguladığı şiddet iddiasıyla gündeme gelmişti.

YORUM YAZ