MENÜ

Özer hırs yaptı!

Çalışmalarını büyük bir ciddiyetle sürdürerek teknik direktör Christoph Daum'dan forma bekleyen Özer Hurmacı, bugünkü antrenmanda ekstra çalışma yaptı.

Özer hırs yaptı!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi (H) Grubu’nda 5 Kasım Perşembe günü Romanya’nın Steaua Bükreş takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Christoph Daum yönetiminde, Can Bartu Tesisleri’nde sağanak yağış altında gerçekleştirilen ve yaklaşık bir saat süren antrenmanda, Turkcell Süper Lig’de dün akşam deplasmanda Kayserispor ile yapılan maçta forma giyen futbolcular dinlenmeye yönelik çalışmalar yaparken, diğer futbolcular, antrenör Ayhan Tumani yönetiminde koşunun ardından üst sahada çift kale maç oynadı.

Dünkü maçta sol üst baldırından sakatlanan Önder’in yanı sıra hafif sakatlıkları oluşan Lugano, Kazım ve Semih tesislerde tedavi oldu.

Boğaz enfeksiyonu geçirdiği için evinde istirahat eden Bekir’in yer almadığı antrenmanda Emre de salonda çalıştı.

Sakatlığı bulunan Alex, bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde takımdan ayrı koşu yaptı.

"ÜÇ GÜN KALDI"
Teknik heyet antrenmanın başında futbolcularla yaptığı toplantıda Steaua Bükreş maçına konsantrasyon sağlamak için konuşmalar yaptı.

Teknik direktör Daum’un futbolculara, "Geride kalan Kayserispor maçını 24 saat yaşamalıyız. Sonuçta ligde geçen hafta kazanan yine bu takımdı. Steaua Bükreş maçını düşünüp konsantre olmalıyız" şeklinde ifadeler kullandığı öğrenilirken, antrenör Roland Koch’un ifadelerinin ardından da futbolcular hep bir ağızdan "Üç gün kaldı" şeklinde bağırdı.

"MAÇIN ADAMI" SEÇİLMEDİ
Sarı-lacivertli ekipte her maç sonrası teknik heyetin "maçın adamı"nı seçip kutladığı organizasyon bu kez yapılmadı.

29. yaşını geride bırakan Lugano’ya sembolik olarak kupa verilirken, takım arkadaşları Uruguaylı futbolcuyu alkışladı.

Kayserispor karşısında yenilen bir gol nedeniyle teknik heyet ve futbolcular ceza şınavı çekti.

MİKE BÜSKENS STAJ YAPACAK
Alman teknik direktör Mike Büskens, 3 gün süreyle teknik direktör Christoph Daum’un yanında staj yapacak.
Sarı-lacivertli ekibin bugünkü çalışmasında Daum’un yanında yer alan Büskens’in, Fenerbahçe Teknik Direktörünün tecrübelerinden yararlanacağı bildirildi.

Büskens ile tesisleri gezerek antrenmanı izleyen Daum, bir ara basın odasına gelerek misafiriyle çay içti.
Futbolculuk döneminde Schalke 04 ile 1997 yılında UEFA Kupası’nı kazanan Büskens, daha önce de Schalke 04’ün ikinci takımını çalıştırıp, kısa sürelerde de (A) takımda görev yapmıştı.

ÖZER DURMADI
Çalışmalarını büyük bir ciddiyetle sürdürerek teknik direktör Christoph Daum’dan forma bekleyen Özer Hurmacı, bugünkü antrenmanda ekstra çalışma yaptı.

Sağanak yağış altında gerçekleştirilen dar alandaki çift kale maçın bitmesiyle futbolcular tesislere girerken, Özer sahada kalarak çalışmaya devam etti. Sarı-lacivertli futbolcu, Mert’in koruduğu kaleye gol vuruşları yaptı.
Fenerbahçe, Steaua Bükreş maçının hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ