MENÜ

Özel sporculara Candan destek

Migros müşterilerinin P&G ürünlerini alarak desteklediği ve Özel Olimpiyatlar Projesi 8. yılına Candan Erçetin damgasını vuracak. Ünlü sanatçının 7 Ocak'ta İstanbul Kongre Merkezi'nde vereceği konserde zihinsel engelli sporcular sanatçıya koro yapacak.

Özel sporculara Candan destek

Türkiye Özel Sporcular Derneği'nin zihinsel engelli bireyleri spor yolu ile topluma kazandırma projesine yeni bir halka daha eklendi. Son 7 yıldır P&G ürünlerinin Migroslar'da satışı ile elde edilen gelirin önemli bir kısmını, özel sporculara destek amaçlı kullanan üçlü organizasyonun 8. yıl işbirliğine ünlü sanatçı Candan Erçetin de dahil oldu. Özel Olimpiyatlar Türkiye Organizasyonu'nun bu anlamlı projesinin tanıtımı dün Kabataş Feriye Restoran'da yapıldı. P&G Türkiye Dış İlişkiler Direktörü Hayrünnisa Aligil, Migros Grubu Kurumsal İletişim Grup Müdürü Ahu Başkut, Özel Olimpiyatlar Türkiye Organizasyonu (TÖSSED) Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Kaya ve sanatçı Candan Erçetin kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgi verdi.

Tüketiciler için özel teşekkür konseri
P&G Türkiye Dış İlişkiler Direktörü Hayrünnisa Aligil, destek verildiğinde harikalar yaratabilecek gençlere ulaştıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi. Bugüne dek tüketicilerinden aldıkları güçle projelerini sürdürdüklerine dikkat çekti. Aligil, “Bugün geldiğimiz noktada uzun soluklu, katılımcı, örnek projelerden birinin parçası olmanın heyecanını yaşıyoruz. Özel Olimpiyatlar Projesi ile 2004’ten bu yana 4000’e yakın zihinsel engelli gencimizin sporla değişen yaşamlarına tanık olduk. Ailelerinin büyük fedakarlık ile bugünlere getirdikleri çocuklarının hayatlarını iyileştirmek için bizler de destek olmaya çalıştık. Türkiye’de ve yurtdışındaki olimpiyat oyunlarında, özel sporcularımızı taraftar tribünlerinden tezahüratlarla yüreklendirdik. 8 yıldır sürdürdüğümüz projede destek verildiğinde harikalar yaratabilecek gençlere ulaştığımız için çok gururluyuz. Zihinsel engelli sporcularımızın gözündeki ışıltı ve azmi görmek bize ilham veriyor.” Özel Olimpiyatlar Projesi’nde, duyarlılıklarıyla kampanyanın hedefine ulaşmasına katkı veren tüketicilere, 8 yıldır iş birliği içinde oldukları Migros’a ve Özel Olimpiyatlar Derneği’ne teşekkürlerini sunan Aligil sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugüne kadar 5 milyon Migros müşterisi ve P&G tüketicisi, kampanyaya destek verdi. Biz de bu yıl tüketicilerimize teşekkür etmek için değerli sanatçı Candan Erçetin’le özel bir konser organize ettik. Kendisi aynı zamanda müzik öğretmeni olan Candan Erçetin’le projemizi paylaştığımızda seve seve bize destek olacağını söyledi. Kendisine projeye verdiği destek için gönülden teşekkür ediyoruz. 7 Ocak’ta İstanbul Kongre Merkezi’ndeki Candan Erçetin konserine davetiye kazanan tüm tüketicilerimizi bekliyoruz.”

Migros'un katkısı büyük
Migros Grubu Kurumsal İletişim Grup Müdürü Ahu Başkut, Migros Ticaret’in 57 yıldır attığı her adımda tüketicinin gücünü arkasında hissettiğini belirterek, “Bu kampanyada da müşterilerimizin toplumsal duyarlılığa verdiği desteği tam anlamıyla görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu projenin 8 yıldır devam etmesinde birinci rol, P&G ürünlerini tercih eden Migros müşterilerinindir. P&G ile birlikte bu kuvvetli desteğe dayanarak her yıl özel sporcularımızın sosyal yaşamda daha etkin rol alması için çalışıyoruz. Bu yılki kampanyamızın henüz bir ayı dolmadan, 900 bin kişi Migros raflarından P&G ürünlerini tercih ederek, bu anlamlı kampanyaya, projeye destek verdi,” dedi. Migros mağazalarının aynı zamanda bir ayna görevi üstlendiğini belirten Başkut, “Bu aynaya mağazalarımızdan içeri giren müşterilerimizin sadece rakamsal verileri değil, her yıl 320 milyon müşterimizin duyarlılıkları ve önemsedikleri de yansıyor. Bu aynada yaşamın içinden insanların mutlulukları, beklentilerini de görebiliyoruz.” dedi.

Kaya: Her sene 500 özel sporcuya destek
Özel Olimpiyatlar Türkiye Organizasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Kaya ise zihinsel engelli çocukları ve gençleri sporla buluşturmanın, onların kabuklarını kırmaları ve özgüven kazanmaları açısından çok faydalı olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Özel Olimpiyatlar Türkiye Organizasyonu olarak, 1982 yılından bu yana özel sporcular yetiştirmek ve onları başarıya bir adım daha yakınlaştırmak için gönüllüler, aileler ve sosyal sorumluluk bilincine ulaşmış şirketler ile beraber çalışıyoruz. Çocuklarımızın çabasına katkısı olan herkes, tüm toplumda engelli bilincinin oluşması ve yaygınlaştırılmasında gönüllü elçililik yapıyor ve bu sayede her sene 500 özel sporcu yetişiyor. Bu gönülden destek, evinden çıkmaya cesaret edemeyen pek çok özel genç ve ailesi için yol gösterici ve yüreklendirici umut ışığı oluyor. 2004’ten beri bizi destekleyen P&G’ye, Migros’a ve 8 senedir yanımızda olan tüm destekçilere teşekkür ediyorum.”

Erçetin: Bu daha başlangıç
Kampanya kapsamında 24 Kasım 7 Aralık 2011 tarihleri arasında, Migros Mağazaları veya Sanal Market’ten 15 TL’lik P&G alışverişi yapan 750 kişi, çekilişle Candan Erçetin’in 7 Ocak 2012’de vereceği “Engel Tanımayanları Destekleyenlere ‘Candan’ Teşekkür” konserine çift kişilik davetiye kazandı. Kampanyaya katılarak 500 zihinsel engelli gencin spor yapmasına destek veren tüketicilere özel konser vereceği için çok heyecanlı olduğunu belirten sanatçı Candan Erçetin, çocuk ve gençlerin hayatını güzelleştiren bu değerli projede yer aldığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi. İzleyicileri için çok özel sürprizler tasarladığını söyleyen Erçetin, 7 Ocak’taki konserde beş kız beş erkekten oluşan 10 kişilik özel sporcu korosuyla bir şarkı seslendireceklerinin müjdesini verdi ve şöyle devam etti:
“Zihinsel engelli gençlerin yolunu aydınlatan, onları sporla hayata bağlayan ve topluma kazandıran bu proje, gerçekten çok değerli bir amaca hizmet ediyor. Zihinsel engelli çocuk ve gençlerimizin toplumla ve çevreleriyle ilişkilerinin güçlenmesi ve bağımsız bir yaşama hazırlanmaları için Özel Olimpiyatlar kampanyası gibi değerli projelere ihtiyacımız var. Migros müşterilerinin 8 yıldır P&G ürünlerini alarak projeye destek olmaları, bu işin ne kadar değerli olduğunun kanıtı. Benim için de bu değerli projeye destek olmak ve özel sporcularla vakit geçirmek eşsiz bir deneyim oldu. Onların gözündeki ışıltıyı, azmi ve heyecanı görmek beni çok etkiledi. Projeyi hayata geçiren ve 8 yıldır sürdüren P&G, Migros ve Özel Olimpiyatlar Derneği’ne ve tüm destekçilere gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.”

Kampanya devam ediyor
P&G ve Migros tarafından düzenlenen kampanya çerçevesinde 24 Kasım 2011 29 Şubat 2012 tarihleri arasında Migros Mağazaları veya Sanal Market’ten P&G markaları Ariel, Ace, Alo, Fairy, Pantene, Head & Shoulders, Wella Pro Series, Blendax, Koleston, İpana, Oral-B, Prima, Orkid, Gillette ve Duracell alan tüketiciler, 500 zihinsel engelli gencin spor yapmasına katkıda bulunmaya devam edecek. Önceki yıllarda olduğu gibi kampanyanın 8. yılında da Migros Mağazaları veya Sanal Markette satılan her P&G ürününden elde edilen gelirin bir kısmı, Özel Olimpiyatlar Türkiye Organizasyonu’na aktarılarak 500 engelli gencin spor yapmasına destek verilecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ