MENÜ

ÖZEL! Karanlık'tan Sivok'a cevap

Beşiktaş'ta 2 yıl görev yapmasının ardından kulüple yollarını ayıran ve Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke 04'le anlaşan doktor Ertuğrul Karanlık, Tomas Sivok'un dün kendisi hakkında sarf ettiği sözlere ilk kez FANATİK aracılığıyla cevap verdi.

ÖZEL! Karanlık'tan Sivok'a cevap

Siyah-Beyazlılar'da görev yaptığı dönem boyunca Sivok'la sık sık fikir ayrılığı yaşadıklarını söyleyen Karanlık, bu durumdan dolayı Çek futbolcuyla arasının açıldığını söyledi.

İşte Ertuğrul hocanın sözleri:

"Tek bir iğne yapmadım"

Ben, ona hiç müdahalede bulunmadım. İddia edildiğinin aksine ona tek bir iğne bile yapmadım. Dizinden ameliyat olma isteğine karşı çıkmıştım. Aramız açılmıştı. Bursaspor'a ameliyat olmadan transfer oldu.

"En iyisi Ertuğrul Karanlık demişti"

2013-14 sezonundaki Rize maçının ardından kulüp televizyonuna çıkıp, 'Ertuğrul Karanlık, çalıştığım en iyi doktor' demişti. Ben, ona hiç müdahalede bulunmadım. İddia edildiğinin aksine ona tek bir iğne bile yapmadım. Diz bölgesinde yaşadığı, 'elektriklenme' nedeniyle Çek Cumhuriyeti milli takımının doktoruna göründü.

Ameliyat olmak istediğini söyledi ama ben buna gerek duymadığımı belirttim. Son olarak Almanya'daki bir başka doktora göründü, o doktor da benim söylediğimi onayladı. Ameliyat istemedi. Bu süreçte aramız açıldı. Sonuç olarak Bursaspor'a ameliyat olmadan transfer oldu. Yani biz haklı çıktık."

"Sıcak istiyorsan Afrika'ya git!"

Bir dönem dizinin iç kısmından da problem yaşamıştı. O dönemde Türkiye'de kış ayıydı ve rehabilitasyon için sıcak olmasını gerekçe göstererek Dubai'ye gitmek istedi. Ben de buna gerek olmadığını eğer sıcak yer istiyorsa Afrika'ya gitmesi gerektiğini kendisine ilettim. Bu süreçte de aramız bozuldu. Ben sadece kulübün menfaatlerini düşündüm.

Sivok ne demişti?

Geçen sezonun sonunda Beşiktaş'tan Bursaspor'a transfer olan Sivok, Çek Cumhuriyeti basınına Ertuğrul Karanlık'la ilgili olarak sert açıklamalarda bulunmuştu.

İşte o sözler; Beşiktaş'taki doktor bana yaklaşık 20 enjeksiyon yaptı ama bu hiçbir şeyi değiştirmedi.Böylesine büyük bir kulüpte böyle bir doktorla çalıştığım için şanssızdım. Sanki bir doktor değil, veteriner gibiydi. Bana veteriner gibi davranıyordu. Herkes hata yapabilir ancak kendisiyle sorun yaşayan tek oyuncu ben değildim. Neyse ki sonunda bitti. Ondan uzaklaştığım için çok mutluyum.

Gökmen Özcan / Fanatik.com.tr ÖZEL

Haberin Devamı
YORUM YAZ