MENÜ

Ozan Tufan: İyi oynayamadık

Fenerbahçeli Ozan Tufan, Yeni Malatyaspor'la 0-0 berabere kaldıkları mücadeleyi yorumladı. Özeleştiride bulunan Ozan, "Eksiklerimizden dolayı ileride oynadım. Önemli olan iyi şeyler yapmaktı ama bugün iyi oynayamadık. Buraya gelen herkese teşekkürler. Önümüzde Göztepe maçı var, onu kazanıp eksiklerimizi telafi etmeliyiz." diye konuştu.

Ozan Tufan: İyi oynayamadık

Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda BtcTurk Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Ozan Tufan, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İyi bir futbol sergileyemediklerini belirten Ozan, "Önemli olan takıma katkı sağlayabilmek. Bugün iyi bir futbol sergileyemedik. Ben buraya gelen her Fenerbahçe taraftarına çok teşekkür ediyorum. Önümüzde bir Göztepe maçı var, onu iyi geçirmemiz gerek. Kaçırdığımız goller var, bunları atmamız lazım." dedi.

Maçın hakemi Mete Kalkavan'a serzenişte bulunan milli oyuncu, "Ben yerde kıvranıyordum. Bunun kırmızı kart olduğunu düşünüyorum. VAR'a bile bakmadı. Vardır bir bildiği. Hakemlerin biraz dikkatli olması gerekiyor, bizim de öyle. Öfkemizi kontrol etmemiz gerekiyor. Bence benim pozisyonum kırmızı karttı." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ