MENÜ

Ozan Tufan adım adım imzaya!

Bursaspor'a yaptığı ilk teklif kabul edilmeyen Siyah-Beyazlılar, Beşiktaş'a Şenol Güneş aracılığıyla olumlu mesajlar gönderen Ozan Tufan konusunda Yeşil-Beyazlılar'ın kapısını bir kez daha çalacak. 20 yaşındaki futbolcuyla anlaşan yönetim, Süper Lig başlamadan bu transferi bitirmekte kararlı!

Ozan Tufan adım adım imzaya!

Bursaspor’da yıllık 100 bin TL’ye forma giyen ve yönetime yaptığı maaşında güncelleme talebine olumlu yanıt alamayan Ozan Tufan, kulübüyle köprüleri attı. Yeşil-Beyazlılar’da geçen sezon beraber çalıştığı Beşiktaş’ın hocası Şenol Güneş’e Beşiktaş’ta oynama konusunda olumlu mesajlar gönderen genç yıldız için yönetimin, bir kez daha Bursa’nın kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi.

Bu oyuncu için ilk olarak Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’ya; Necip, İsmail, Pedro’yu bonservisleriyle; Mustafa ya da Ömer’i de kiralık olarak, artı 2 milyon Euro öneren ancak olumsuz mesaj alan Başkan Fikret Orman, askıya aldığı temaslara tekrar başlayacak. Takas artı para önerisinde ısrarcı olan Orman’ın; bu futbolcunun transferini Süper Lig’de yeni sezon başlamadan bitirmeyi hedeflediği bildirildi.

Kontratı kasada duruyor

Genç oyuncunun kontratını bile şimdiden hazırlayan yönetim; başarılı futbolcuyla seneliği 1 milyon 750 bin Euro’dan 5 yıllık anlaşma imzalamayı planlıyor. Ek olarak 20 yaşındaki ön liberonun maaşının; her sene düzenli olarak 250 bin Euro zamlanacak şekilde düzenleneceği ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ