MENÜ

Ozan Can Kökcü kimdir, kariyeri?

Fenerbahçe ile de adı anılan genç yıldız Ozan Can Kökcü, Bursaspor'a imza attı. Hollanda'da doğan Ozan Can Kökcü kimdir, kariyeri, kaç yaşında, hangi kulüplerde forma giydiği merak ediliyor. Ozan Can Kökcü'ye dair tüm bilgiler haberimizde...

Ozan Can Kökcü kimdir, kariyeri?

Futbolumuzun yıldız adaylarından biri olan Ozan Can Kökcü'nün adı birçok takım ile anılmasına rağmen Bursaspor transferi bitirdi. Adı Fenerbahçe ile de anılan Ozan Can Kökcü'yü Bursaspor'un renklerine bağlamasının ardından futbol severler Ozan Can Kökcü kimdir, kariyeri, kaç yaşında, hangi kulüplerde forma giydiği merak ediyor.

Ozan Can Kökcü kimdir?

Groningen U17 takımında futbola başlayan Ozan Can Kökcü 18 Ağustos 1998 doğumlu. Orta sahada 10 numara pozisyonunda forma giyen Ozan Can Kökcü, Feyenoord U19 takımında forma giyiyordu. Yeni yıldız adaylarından olan Ozan Can Kökcü, 1,76 boyunda ve iki ayağına da kullanabiliyor.

Ozan Can Kökcü Bursaspor'da!

Ozan Can Kökcü: Büyük bir kulübe geldim

Ozan Can Kökcü Bursaspor'a imza atmasının ardından şunları söyledi:

"Büyük bir kulüp için imza attım. İnşallah bu formayı uzun yılar giyebilirim. Küçük yaşlardan beri Bursaspor’u yakından takip ediyorum. 2010 yılındaki şampiyonluğu hatırlıyorum. Futbol altyapısı olarak Hollanda’da Groningen’de 5 yıl oynadım. Bu sezon Feyenoord beni transfer etti. Ofansif orta saha oyuncusuyum. Teknik ve hızlı bir oyun stilim var. İnşallah uzun yıllar Bursaspor’a faydalı olurum. Groningen’de hocam Türkiye’de daha önce futbol oynamış Van Gobbel’di. Kendisine Türk futbolunu sorduğum. Kendisi bana “Çok çalışırsan iyi yerlere gelebilirsin” dedi. Benim de seçimim Bursaspor oldu. Bursaspor’da en çok beğendiğim isim kaptan Pablo Martin Batalla. Çok iyi bir futbolcu" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ