MENÜ

"Oynadığımız iyi futbolu Adana Demirspor galibiyetiyle taçlandıracağız"

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un ikinci başkanı Mehmet Ekizler, Adana Demirspor ile oynayacakları maçı kazanacaklarına inandıklarını söyledi.

"Oynadığımız iyi futbolu Adana Demirspor galibiyetiyle taçlandıracağız"

Ekizler, yaptığı açıklamada, 22 Kasım Pazar günü sahalarında oynayacakları Adana Demirspor maçının çok zorlu geçeceğini bildiklerini belirtti.
Takımdaki oyuncularının kalitesine güvendiklerini ifade eden Mehmet Ekizler, maça galibiyet için çıkacaklarını kaydetti. Sakatlık ve şanssızlıklar nedeniyle zor günler geçirdiklerini ifade eden Ekizler, "Sakat futbolcularımız iyileşti derken defans oyuncumuz Dimov’un kolu kırıldı, inşallah kısa sürede iyileşir ve takımdaki yerini alır. Biz takım olarak iyi futbol oynadığımızı düşünüyoruz. Bu iyi futbolu Adana Demirspor galibiyetiyle süsleyeceğimize olan inancımız tamdır" dedi.

Ali Yalçın’a güven tam

Takımın eski teknik direktörü Mehmet Altıparmak ile uyum içinde çalıştıklarını fakat alınan kötü sonuçlar neticesinde karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmak zorunda kaldıklarını belirten Ekizler, yıllarca Denizlispor formasını giyen ve takımın kaptanlığını yapan teknik direktör Ali Yalçın’ı takımın başına getirdiklerini ve kendisine güvendiklerini anlattı.

Ekizler, teknik ekibin Denizlispor’u daha iyi noktalara taşıyacağını ifade ederek, aynı ekibin sezon sonuna kadar takımın başında olacağını kaydetti.
Mehmet Ekizler, hafta sonu karşılaşacakları Adana Demirspor maçında, taraftardan oyunculara ve teknik heyete olumlu tezahüratlarda bulunmalarını da istedi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ