MENÜ

Osman Yılmaz'ın Diyarbakır at yarış tahminleri

Diyarbakır at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Osman Yılmaz'ın Diyarbakır at yarış tahminleri

18 Eylül Salı Diyarbakır at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Diyarbakır'da İki Tekli Cazip Program

1.AYAK: Tabela dışı kaldığı son yarışı dahil formunu beğendiğim KILIÇ TUTAN sevdiği pist ve mesafede ilk şanslı isimdir. Bu pist ve mesafede başarılı yarışlar koşan eküri avantajlı DİYARIN OĞLU'ndan etkili bir koşu bekliyorum. Son yarışlarına nispeten daha uygun grupta HACIVAT'da şans vereceğim isimlerden. Tabelayı tamamladığı son yarışında toparlandığını gösteren GUTİ uygun grupta en ufak hatayı affetmez. Sürprizde GÖNÜLHANIM Ferit Yardımcı ile hataları lehine çevirebilir.

2.AYAK: Kalite safkanların bir araya geldiği Karpuz Festivali Koşusu zevkli ve çekişmeli mücadelelere sahne olacak. Her şehirde ayrı bir yarış karakteri ortaya koyan formda BECERİKLİHAN'a grup çok müsait. Başarılı yarışlarının ardından sertleşen gruba rağmen ES BARBAROS bir kez daha fotoyu önde geçebilir. Gün geçtikçe daha iyi duruma gelen eküri avantajlı FRATELLI'de birinciliğe yakın gördüğüm isimlerden. Formunun zirvesindeki BIG DOLPHIN'de sertleşen rakiplerine rağmen yine üst sıralara adını yazdırabilir. Fit durumdaki SILVERADO ve MAKTAYMAN'da geniş kuponlarda ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

Haberin Devamı

3.AYAK: Maiden 3 yaşlı Arap taylarının bölünen birinci ayağı olan bu koşu ise sürprize çok müsait bir koşu. Son yarışında kulaklık dilbağı ile koşarken tabelada yer bularak yeni takısı ile uyum sağladığını gösteren KULOĞLU'na ilk şansı vermek istiyorum. İlk startında tabelayı tamamladıktan sonra geri alınsa da iyi ahır bakımı sayesinde formunu muhafaza eden HİLMİCEMİM'den etkili bir koşu bekliyorum. Aradan sonra start aldığı yarışında tatminkar koşan UÇAN YAVUZ kazandığı koşu tecrübesi ve kapattığı kondisyon açığı ile üst sıraları zorlayacaktır. Son yarışlarını kesinlikle ölçü almadığım ALSİVASLI GELİN'den bu kez farklı bir performans bekliyorum. Bu ayakta daha sonra şans vereceğim isimler ise sırası ile; ÇIKMAZKIZ, HASKÖY İNCİSİ, MERCANGÜZELİ ve ŞANS AÇAR...

4.AYAK: Bu mesafenin başarılı isimlerinden olan DİŞİDİ kusursuz formu ile yine rakiplerine şans tanımayacaktır. Günün ilk bankosu olarak önermek istiyorum.

Haberin Devamı

5.AYAK: Son haftalarda artan formu ile tüm dikkatleri üzerine çeken CAMBAZ OSMAN uzayan mesafede sonlarda yapacağı etkili sprinti ile bu kez fotoyu önde geçebilir. Günün ikinci banko ismi olacaktır.

6.AYAK: Günün son ayağında yine bir Maiden mücadele. Öne çıkan safkanlardan son haftalardaki fit durumu ile KARASULU RIZA ve İNCİTAY öncelikle şans vereceğim isimlerdir. Son yarışında tabela dışı kalsa da iyi durumdaki BİNDALLIM'dan etkili bir yarış bekliyorum. Bu yarışa hedef yapıldığını öğrendiğim ZOR ARAP'da üst sıralara adını yazdıracaktır. Geniş kuponlarda sırası ile; AYBARKIZI, RAYASON, SANCAK YADİGARI ve KIRKDOKUZ şans vereceğim isimlerdir.

9,10,2,1,5

11,12,4,2,10,6

3,1,5,6,8,9,11,12

1,8,7,13,6,3,4,9

YORUM YAZ