MENÜ

Osman Yılmaz'ın Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Osman Yılmaz'ın Bursa at yarış tahminleri

16 Nisan Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Uygun Grupta EMBİR HAN Kazanır

1.AYAK: Günün ilk ayağında denk güçte dişi safkanların mücadelesi sürprize açık bir koşu. Çok at yazmakta fayda görüyorum. Sıralmam; SERABIM, LADY OF KANEKO, MASSANDRA, MANZARA, IMMORTAL LIFE, THE SCAR ve ANFIELD şeklindedir.

2.AYAK: Son yarışında bekleneni veremese de geliştirdiği formu ile EZİNE GELİNİ günün ikinci ayağında ilk şans vereceğim isimdir. Maiden'e veda ettiği yarışı ardından bir süre geri alınsa da hazırlıklarında formunu koruduğunu gösteren DENİZSEFASI bu safkanın en ciddi rakibi olacaktır. Uzun mesafeli son yarışını ölçü almadığım ASLINAZ bu kez yatkın olduğu pist ve mesafede birincilik mücadelesine ortak olacaktır. Bir süre aradan sonraki yarışını tatminkar bulduğum ERAYŞE ve son haftalarda artan formu ile dikkat çeken AYÇANAZ ihmal edilmeyecek isimlerdir.

3.AYAK: Art arda tabelada yer aldığı yarışları ardından bir süre start almasa da idman pistinde hazırlıklarını aralıksız sürdüren HİLTİ'nin kazanacak kıvama geldiğini düşünüyorum. İlk kez start alacak olmasına rağmen hazırlıklarında yetenekli bir isim olduğunu gösteren FOR THE KING birincilikle tanışabilir. Son yarışını ölçü almadığım KRALEX özenle hazırlandığı bu koşuda hata affetmeyecektir. Start aldığı yarışlarında tabeladan düşmeyen MY SON BARAN'da Maiden'e veda etmeye yakın gördüğüm isimlerden.

4.AYAK: Uzun aradan sonra start aldığı son yarışında nefesi yönünden olumsuz etkilenen SİVEREK DİYARI kapattığı kondisyon açığı ile uygun grupta bu kez fotoyu önde geçebilir. Formda İLKAAN tam pist ve mesafesinde bu safkanın tek ciddi rakibi olacaktır.

5.AYAK: Tam pist ve mesafesinde start alacak olan EMBİR HAN uygun rakipleri yanında binicisi hata yapmaz ise zorlanmadan kazanmasını bekliyorum. Bankom.

6.AYAK: Günün son ayağında fomda ZÜLFO KIRVE, hafif kilo avantajı ile CRASSUS, uygun grupta GRAVESEND öncelik verdiğim isimlerdir. SAVAŞ ATI, HERO ADMIRAL ve NEW TRANSATLANTIC'de geniş kuponlarda önereceğim isimlerdir. Bol şanslar, bol kazançlar...

1,4,7,2,6,8,9
1,5,4,6,9
6,2,7,10
7,3
4
2,9,1,5,3,4

Haberin Devamı
YORUM YAZ